15.7 C
Cyprus
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    4 αξεσουάρ που θα δώσουν νέες δυνατότητες στην πιστή σου GoPro!

    Τα χιόνια επιτέλους ήρθαν, τα χιονοδρομικά ντύθηκαν στα λευκά, όπως και αρκετά μέρη της Ελλάδας… είναι η εποχή του χρόνου που όλοι περιμένουμε πως και πως για να ντυθούμε καλά, να φορτίσουμε τη GoPro μας και να ξεχυθούμε στο χιόνι, με τα πέδιλα ή τη σανίδα μας και να… τα σπάσουμε όλα! Αλλά ακόμη κι αν δεν είστε των extreme sports, οποιαδήποτε χειμερινή εξόρμηση είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα καταλήξει σε μέρη με δράση και απίστευτη θέα, όπου θα θέλετε να τραβήξετε video και φωτογραφίες.

    DCIM102GOPRO

    Η GoPro που βγαίνει από το συρτάρι είναι αξιόπιστη και έχει αρκετά αξεσουάρ στο κουτί, όμως για σας ψάξαμε και βρήκαμε ακόμη 4 που δεν είναι στον “στάνταρ” εξοπλισμό και δίνουν πολλές, νέες δυνατότητες στην action cam σας! Ιδού…

    Διπλός φορτιστής μπαταρίας για GoPro Hero 4

    Ποτέ μια μπαταρία δεν είναι αρκετή για ένα διήμερο, ούτε καν για μια μέρα… μπορεί να μη σας φτάσουν ούτε 2 μπαταρίες για ένα ολόκληρο 24ρο δράσης! Χώρια που δεν έχετε μόνο εσείς GoPro αλλά και αρκετά άτομα από την παρέα, κατά πάσα πιθανότητα. Οπότε, ένας διπλός φορτιστής θα φροντίσει να είναι όλες οι κάμερές σας σε ετοιμότητα! Και λειτουργεί και με την πρίζα αναπτήρα του αυτοκινήτου!

    double_charger_gopro_4__800x500_image2

    Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

    • Είσοδος: 5V 2A
    • Έξοδος: 4.35V 800mA (x2)

    Αξεσουάρ κράνους για GoPro Hero 4/3+/3/2/1

    Φυσικά, τα χειμερινά σπορ είναι επικίνδυνα και η χρήση κράνους είναι απαραίτητη… όπως και γενικότερα οτιδήποτε κάνετε σε κάποιο βουνό, καθώς ο πάγος και οι γλιστερές επιφάνειες καραδοκούν. Μη το βλέπετε σαν κάτι κακό, όμως! Αφ’ενός σας προστατεύει, αφ’ετέρου κρατά το κεφάλι σας ζεστό και μπορεί να δεχθεί άνετα την GoPro σας, ώστε να έχετε ελεύθερα τα χέρια.

    axesouar_kranous_800x500_main

    Περιλαμβάνει:

    • 1 κλιπ με κυρτή επιφάνεια και αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης
    • 1 κλιπ χωρίς καμπύλη με την αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης
    • 1 εργαλείο στήριξης της κάμερας
    • 2 συνδέσμους+βίδες

    Τηλεσκοπικό μπαστούνι – μονόποδο με αντάπτορα για GoPro

    Μπορεί μερικές φορές να… γελάμε με τα selfie sticks, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ο μόνος τρόπος να αποτυπώσεις στην κάμερα όλα όσα θέλεις, να φωτογραφηθείς με όλη την παρέα σου με φόντο μια απύθμενη χαράδρα ή να τραβήξεις ένα μοναδικό βίντεο! Έτσι, το συγκεκριμένο τηλεσκοπικό μπαστούνι είναι ιδανικό για το χειμώνα, καθώς δέχεται τη GoPro σου.

    gopro_monopod_with_adapter_800x500_main

    Τεχνικά χαρακτηριστικά:

    • Μήκος 21,5-105 εκατοστά
    • Πλαστική λαβή 14 εκατοστών
    • Ατσάλινη κατασκευή
    • Αντάπτορας για GoPro
    • Κορδόνι 13 εκατοστών
    • Γωνία κλίσης έως 180 μοίρες

     

    Βάση στήθους με ελαστικούς ιμάντες για GoPro

    Άσχετα με το αν φοράτε κράνος ή όχι, ορισμένες φορές ο μόνος τρόπος να πάρεις το πλάνο που θέλεις, είναι με μια τέτοια βάση, από το ύψος του στήθους. Έτσι, έχετε τα χέρια σας ελεύθερα, χωρίς όμως να εξέχουν… πράγματα πάνω από το κεφάλι σας, τα οποία μπορούν να μπλεχτούν σε κάποιο κλαδί δέντρου για παράδειγμα.

    gopro_chest_body_strap_with_3-way_adjustment_base_800x500_main2

    Τεχνικά χαρακτηριστικά:

    • Περίμετρος μέσης: έως 130 εκατοστά
    • Μέγιστη περίμετρος ιμάντα στους ώμους: 100 εκατοστά
    • Κλιπ στερέωσης για GoPro

     

    Εξοπλίστε τη GoPro σας και… πάρτε τα βουνά! Βρείτε τα όλα στο www.afasia.gr!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»