20.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στρατηγική συνεργασία της TELEUNICOM με την HUAWEI για τη διανομή των smartphones και αξεσουάρ στην αγορά της Κύπρου

    Tη συνεργασία της με τη Huawei για τη διανομή των smartphones και αξεσουάρ τεχνολογίας της HUAWEI στο δίκτυο των πελατών της στην Κυπριακή αγορά, ανακοίνωσε πρόσφατα η TeleUnicom.

    Huawei Smartphones 1

     

     

    Με την νέα αυτή συνεργασία αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά η θέση της TeleUnicom Cyprus, στην Κυπριακή αγορά, καθώς εμπλουτίζει τη διανομή προϊόντων σε τομείς που ήδη δραστηριοποιείται, με ένα κορυφαίο όνομα στον χώρο της τεχνολογίας όπως η Huawei, που θεωρείται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Παράλληλα, σημαντικά οφέλη αναμένεται να προκύψουν και για την Huawei, αφού η συνεργασία αυτή θα ενδυναμώσει  περαιτέρω την στρατηγική τοποθέτηση των προϊόντων της στο δίκτυο συνεργατών της TeleUnicom στην Κύπρο καθώς και την πλήρη υποστήριξη του δικτύου διανομής που διαχειρίζεται η εταιρεία διευρύνοντας έτσι τις δραστηριότητές της στο νησί.

    Ο Εμπορικός Διευθυντής της TeleUnicom κος Σταύρος Ποντίκης μιλώντας για το θέμα αυτό δήλωσε: «Η HUAWEI είναι ένας τεχνολογικός γίγαντας που έχει κατακτήσει πολύ γρήγορα την παγκόσμια αγορά. Η συνεργασία αυτή μας τιμά και έρχεται ως επιστέγασμα της προσπάθειας και της πολύ σπουδαίας δουλειάς που γίνεται από πλευράς μας στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε. Ευχαριστούμε το νέο μας συνεργάτη για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην αγορά της Κύπρου».

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Huawei, σε παγκόσμιο επίπεδο είναι σήμερα ένας εκ των μεγαλύτερων  προμηθευτών  τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT). Απασχολεί πέραν των 170.000 υπάλληλων σε όλον τον κόσμο, και είναι επικεντρωμένη στη δημιουργία αξίας για τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, τις εταιρείες και τους καταναλωτές, ενώ τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται πλέον σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η Huawei από την ίδρυση της (το 1987) είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει εξολοκλήρου στους υπαλλήλους της.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»