21.7 C
Cyprus
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    32αρά Samsung (UE23M5075) σε τιμή «πρόκληση» από το Electroholic.gr!

    Η Samsung στον τομέα των τηλεοράσεων, μας έχει συνηθίσει σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων που διακρίνονται για την αξιοπιστία τους, τα υψηλά τεχνολογικά στάνταρ και φυσικά την τεράστια αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Το όνομα Samsung στις τηλεοράσεις είναι συνώνυμο με την ποιότητα και αποτελεί «εγγύηση», για αυτό και εάν είχατε στα άμεσα σχέδια σας να αγοράσετε μία νέα TV στις 32 ίντσες, τότε σας έχουμε μία εξαιρετική πρόταση!

    Samsung Electroholic (2)

    Η UE23M5075 που διακρίνεται για τον εκπληκτικά όμορφο και κομψό σχεδιασμό της πρόκειται για μία τηλεόραση με ανάλυση στα 1080p και έρχεται με flat LED panel που προσφέρει crystal clear ποιότητα εικόνας, με σούπερ ρεαλιστικά χρώματα. Με ρυθμό ανανέωσης εικόνας στα 200 PQI, η UE23M5075 εξασφαλίζει τέλεια ομαλή κίνηση και καθίσταται ιδανική για να απολαμβάνετε τις ταινίες και τα αγαπημένα σας video games όπως πρέπει. Επιπλέον, η 32αρά της Samsung έρχεται με 2xHDMI, 1xComponent και 1xOptical, ενώ παράλληλα διαθέτει θύρα USB, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε σε αυτή οποιοδήποτε USB stick ή σκληρό δίσκο και να προβάλλετε το αντίστοιχο περιεχόμενο, καθώς διαθέτει media player λειτουργίες.

    Την εκπληκτική Samsung UE23M5075 την βρήκαμε στο electrolicholic.gr με τιμή στα 219 ευρώ και αν μη τι άλλο αποτελεί μία ιδανική πρόταση σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή.    

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»