12.7 C
Cyprus
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    5 βασικοί λόγοι για να επιλέξετε ένα πλυντήριο πιάτων της LG

    Καθώς η ζήτηση για μια πιο αποτελεσματική εξασφάλιση της υγιεινής αυξάνεται, αναπτύσσονται ολοένα και περισσότερες προηγμένες λειτουργίες στις οικιακές συσκευές που συμβάλλουν στην προστασία της υγείας των καταναλωτών. Η LG διαθέτει μια ευρεία σειρά οικιακών συσκευών, που ενσωματώνουν προηγμένες τεχνολογίες, απομακρύνοντας βακτήρια και μικρόβια, κάνοντας τη ζωή των χρηστών ευκολότερη και πιο ασφαλή.

    Οι καταναλωτές επιθυμούν από τις συσκευές τους να λειτουργούν ‘έξυπνα’ και γρήγορα, προσφέροντας ασφάλεια και υγιεινή. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν αρκετούς λόγους για να επιλέξουν ένα πλυντήριο πιάτων της LG, όπως:

    1. Ατμός TrueSteam: Τα πλυντήρια πιάτων LG TrueSteam αξιοποιούν τις φυσικές ιδιότητες του ατμού, δημιουργώντας σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας για να καθαρίσουν και να απολυμάνουν πλήρως τα πιάτα και τα μαγειρικά σκεύη, μειώνοντας ταυτόχρονα τις κηλίδες από το νερό έως και 30%. Τα πλυντήρια πιάτων της LG θέτουν ένα νέο πρότυπο για την υγιεινή, εξαλείφοντας το 99,9% των επικίνδυνων βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συνδέονται συνήθως με την τροφική δηλητηρίαση.
    2. QuadWash για άψογο καθαρισμό: Χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, το QuadWash™ εξασφαλίζει μέγιστο καθαρισμό με ένα μόνο πέρασμα. Με τους τέσσερις περιστρεφόμενους βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων που εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες για να φτάσουν σε όλη την επιφάνεια του πιάτου, επιτυγχάνεται μεγαλύτερη απόδοση καθαρισμού για κάθε πιάτο σε όλες τις σχάρες.
    3. EasyRack Plus για εύκολο φόρτωμα και μέγιστη ευελιξία: Οι εύκολα ρυθμιζόμενες σχάρες μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τα πιάτα. Τα πλυντήρια πιάτων της LG διαθέτουν και 3η σχάρα ρυθμιζόμενη κατά ύψος που εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν, όπως κατσαρόλες.
    4. Κινητήρας Inverter Direct Drive για μακροχρόνια ανθεκτικότητα: Ο κινητήρας Inverter Direct Drive της LG σχεδιάστηκε με κύριο γνώμονα να είναι αθόρυβος. Διαθέτοντας λιγότερα κινούμενα μέρη, οι χρήστες εξασφαλίζουν αξιοπιστία και απόδοση από ένα από τα πιο αθόρυβα πλυντήρια πιάτων στην κατηγορία του. Παράλληλα, σε σχέση με τους συμβατικούς κινητήρες, ο καινοτόμος Inverter Direct Drive της LG επιτυγχάνει καλύτερη ενεργειακή απόδοση, ενώ με την δεκαετή περιορισμένη εγγύησή του μπορείτε να βασίζεστε στο πλυντήριό σας για αρκετά χρόνια.
    5. ThinQ για έξυπνο, συνδεδεμένο σπίτι: Η τεχνολογία ThinQ® προσφέρει ένα νέο περιβάλλον συνδεσιμότητας, άνεσης και παραμετροποίησης. Με την εφαρμογή για smartphone ThinQ™ της LG, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν νέα προγράμματα πλυσίματος που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, όπως για κατσαρόλες & τηγάνια, ποτήρια και ευαίσθητα σκεύη και έχουν τη δυνατότητα παραμετροποιήσης των προγραμμάτων του πλυντηρίου πιάτων, επιλέγοντας διαφορετικές επιλογές καθαρισμού. Επιπλέον, μπορούν να διατηρήσουν το πλυντήριό τους καθαρό, καθώς μετά από 30 χρήσεις, η φωτεινή ένδειξη θα τους υπενθυμίσει να βάλουν το πρόγραμμα καθαρισμού της συσκευής. Ακόμη, η Έξυπνη Διάγνωση (Smart Diagnosis), τους βοηθά να λύσουν προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά με το smartphone τους, χρησιμοποιώντας τις εύκολες λύσεις και τις επακόλουθες ενέργειες.

    Τα πλυντήρια πιάτων της LG διαθέτουν επίσης μια σειρά λειτουργιών που προσφέρουν ευκολία και άνεση, όπως το πρόγραμμα Turbo για να καθαρίσετε πολύ λερωμένα πιάτα σε λιγότερο από μία ώρα και τη Ζώνη Διπλού Καθαρισμού, χάρη στην οποία μπορείτε ταυτόχρονα να καθαρίσετε απαλά τα ευαίσθητα πιάτα και τις κατσαρόλες στο δυνατό πρόγραμμα έντονης πλύσης. Ακόμη, στο τέλος του προγράμματος, η πόρτα ανοίγει αυτόματα, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο εξαιρετικό στέγνωμα με την θερμοκρασία του θαλάμου να φτάνει τους 80°C και επιτρέποντας την διαφυγή ζεστού αέρα και την είσοδο φρέσκου αέρα στα πιάτα. Τέλος, τα συγκεκριμένα πλυντήρια πιάτων ξεχωρίζουν για την κομψή και μοντέρνα σχεδίαση τους, αλλά και για τον μοντέρνο, κρυμμένο πίνακα ελέγχου και την ευανάγνωστη ψηφιακή οθόνη που κάνουν εύκολη τη ρύθμιση.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»