16.7 C
Cyprus
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το Redfall

    Το Redfall της Arkane Studios, το shooter πρώτου προσώπου στο οποίο μια ομάδα από επιζώντες αντιμετωπίζει vampires και τέρατα σε ένα τεράστιο νησί, θα κυκλοφορήσει σε Xbox Series X και PC στις 2 Μάϊου, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η publisher Bethesda Softworks κατά τη διάρκεια του χτεσινού Xbox Developer Direct livestream. Παράλληλα, το Redfall, που θα είναι διαθέσιμο στο Game Pass, αποκαλύφθηκε σε ένα νέο 11 λεπτών gameplay trailer.

    Σε μια μακροσκελή παρουσίαση, η Arkane έδωσε μια γεύση στους gamers σχετικά με το είδος των αποστολών που μπορούν να περιμένουν, όταν το survival horror game φτάσει στις κονσόλες.  Το παιχνίδι ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην Ε3 του 2021 και κανονικά ήταν να κυκλοφορήσει πέρσι. Φυσικά, και αυτό πήρε αναβολή τον προηγούμενο Μάιο. Το open-world shooter είναι playable από ένα μόνο παίκτη ή σε συνεργασία με 4 ακόμα survivors, που ο καθένας έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και ικανότητες.

    Δείτε στη συνέχεια το official gameplay του Redfall:

    Όπως θα διαπιστώσετε και από το trailer, κάθε χαρακτήρας έχει τα δικά του abilities, η ατμόσφαιρα κόβει την ανάσα, ενώ το tactical gameplay δείχνει να υπερτερεί έναντι ενός brainless και πιο καταιγιστικού στυλ παιχνιδιού.

    Διαβάστε επίσης: Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου το λανσάρισμα του Lord Of The Rings: Gollum (digitallife.com.cy)

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»