14.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    7+1 λόγοι που το AthensCon 2018 θα γράψει ιστορία!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι το AthensCon μας αφήνει με τις καλύτερες  αναμνήσεις, καθώς από το Νοέμβριο του 2015 που έλαβε χώρα το πρώτο συνέδριο μέχρι σήμερα υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κατάφερε να κερδίσει μια θέση στις καρδιές μας. Είναι «παράδοση» βέβαια το κάθε AthensCon να ξεπερνάει σε ποιότητα και προσέλευση κόσμου το προηγούμενο και είναι βέβαιο ότι και η φετινή «γιορτή» της pop και geek κουλτούρας θα χαραχθεί για πάντα στη μνήμη μας. Παρακάτω σας έχουμε 7+1 λόγους που το φετινό συνέδριο αναμένεται να γράψει (για μια ακόμη φορά) ιστορία

    1. H Funko και οι θρυλικές φιγούρες Pop!

    Δεν υπάρχει geek στην υφήλιο που να μην λατρεύει τις χαρακτηριστικές φιγούρες Pop και ειδικά στο φετινό συνέδριο θα έχουν την… «τιμητική» τους.  Οι fans (κι όχι μόνο) για πρώτη φορά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μία αποκλειστική σειρά από συλλεκτικές Pop Vinyl figures, οι οποίες μάλιστα θα διακρίνονται για το AthensCon αυτοκόλλητο τους!  Οι AthensCon Exclusive Pop Vinyl figures θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό και θα θα πωλούνται με σειρά προτεραιότητας, οπότε καλό είναι να… βιαστείτε!

    46520218_2216069945298381_2005280162752495616_n

     

    2. Η έκθεση για τα 90 χρόνια του Mickey Mouse!

    Με τον Mickey Mouse έχουν μεγαλώσει ολόκληρες γενιές και κανένας άλλος ήρωας δεν είναι τόσο αναγνωρίσιμος και αγαπητός! H έκθεση κόμικ με τίτλο “90th Anniversary Mickey Mouse: The True Original” παρουσιάζει τα έργα 18 καλλιτεχνών, τα οποία εστιάζουν στην πορεία του αγαπημένου ποντικού στο πέρασμα του χρόνου, μέσα από μια όμως πιο… εναλλακτική ματιά! Αναμφίβολα, από τα πιο hot side-events του φετινού συνεδρίου!

    mickey mouse 1

     

    3. Το Tardis που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν τον Dr. Who!

    Η θρυλική σειρά Dr. Who δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο AthensCon 2018 σας περιμένει ο χαρακτηριστικός «τηλεφωνικός θάλαμος – μηχανή του χρόνου», στον οποίο θα μπορέσετε να τραβήξετε άπειρες φωτογραφίες!

    45596872_1983326518427199_8800517534307581952_n

     

    4. H έλευση της 501st Star Wars Legion

    Η επίλεκτη Λεγεώνα του Darth Vader (501st Legion) θα έρθει στο AthensCon 2018 για να εγκαινιάσει επίσημα την ίδρυση και λειτουργία του 501st Hellenic Outpost! Με πλούσιο φιλανθρωπικό και εθελοντικό έργο, τα μέλη της 501st αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα Star Wars communities στον κόσμο και στο φετινό συνέδριο αναμένεται να κλέψουν την παράσταση με τις εκπληκτικές στολές τους!

    501st

     

    5. Η θρυλική Aston Martin V8 του James Bond!

    Κάθε ταινία James Bond, διαθέτει και από ένα iconic αμάξι που την χαρακτηρίζει και η Aston Martin V8 σίγουρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα που οδήγησε ο διάσημος Βρετανός πράκτορας. Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτων σε συνεργασία με το AthensCon παρουσιάζει ένα μοναδικό αυτοκίνητο από την ιστορία του κινηματογράφου και εσείς στο AthensCon 2018 θα έχετε την ευκαιρία να το γνωρίσετε από κοντά!

    bond4tld

     

    6. Η ομιλία «φόρος – τιμής» στον αγαπημένο Stan Lee!

    Ο μυθικός Stan Lee μπορεί πρόσφατα να ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων, όμως το έργο του που άφησε ως παρακαταθήκη θα συνεχίσει να υπάρχει και να μας συγκινεί για πολλές δεκαετίες ακόμα. Οι πασίγνωστοι δημιουργοί Mark Waid, Howard Mackie και Tom Lyle θα μας ταξιδέψουν σε ένα μοναδικό πάνελ «φόρο τιμής» και θα μας θυμίσουν ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του αγαπημένου δημιουργού.

    Stan Lee 1

     

    7. Η λίστα «πολλών αστέρων» των καλεσμένων!

    Κάθε AthensCon μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε μοναδικούς ανθρώπους από τον κόσμο των καλών τεχνών, του κινηματογράφου και των video games και το φετινό συνέδριο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους JP Ahonen, Marko Djurdevic, Brian Haberlin, Tom Lyle, Howard Mackie, Roberta Migheli, James O’ Barr, Time Marie Riis, Clive Russell, Maria Laura Sanapo, Marco Santucci και Mark Waid.

    blackfish-tully-1024

     

    8. Οι «unique» διαγωνισμοί!

    Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι επισκέπτες του AthensCon θα μπορούν να λάβουν μέρος σε μια σειρά από εκπληκτικούς διαγωνισμούς… Ποιος άλλωστε δεν θα επιθυμούσε να ταξιδέψει στο Σικάγο για να δει από κοντά το Star Wars Celebration 2019 ή να αποκτήσει δεκάδες άλλα δώρα από την Sony PlayStation, την Odeon, Feelgood και πολλές ακόμη εταιρείες.

    swcc19-announce-featured-1

     

    Αυτοί είναι 8 από τους λόγους που το φετινό συνέδριο θα μας μείνει αξέχαστο, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι θα ανακαλύψετε πολλούς περισσότερους στις 1 & 2 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do)! Είναι σίγουρο πως και το φετινό AthensCon θα σας αφήσει με τις καλύτερες αναμνήσεις… Μην το χάσετε!

    Για περισσότερο info δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του συνεδρίου, αλλά και το Facebook page του

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»