14.7 C
Cyprus
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το Huawei Watch 2, η νέα πρόταση της εταιρείας στο χώρο των smartwatches!

    Το κυρίως ενδιαφέρον της Huawei στη έκθεση MWC 2017 θα εστιάσει στα P10 smartphones, αλλά εκτός από αυτά, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει και το Huawei Watch 2. Το smartwatch που είχε διαθέσει το 2015, είναι κατά πολλούς ένα από τα καλύτερα Android Wear watches μέχρι σήμερα, ως εκ τούτου το ενδιαφέρον για τον διάδοχο παραμένει στα ύψη. Προηγούμενες φήμες, ήθελαν το smartwatch αυτό να έρχεται με ένα πιο σπορ design και ορισμένες νέες φωτογραφίες φαίνεται ότι επιβεβαιώνουν αυτούς τους ισχυρισμούς.

    Huawei-Watch-2

    Τα νέα αυτά press renders δημοσιεύθηκαν πρόσφατα από τον Evan Blass και παρουσιάζουν ένα Huawei Watch 2 το οποίο απέχει αρκετά από το σχεδιαστικό πρότυπο του αρχικού ρολογιού, καθώς έρχεται με ένα «σκληροτράχηλο» σώμα και δυο φυσικά πλήκτρα για την πραγματοποίηση πλήθους ενεργειών. Είναι πιθανή η υποστήριξη nanoSIM καρτών, με στόχο να μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιεί μεμονωμένα τη συσκευή του.

    Huawei-Watch-2-colors

    Οι εικόνες που διέρρευσαν, δείχνουν ότι το smartwatch θα καταφθάσει σε τρεις διαφορετικές χρωματικές εκδόσεις, για να καλύψει ακόμη και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Προς το παρόν, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την τιμή τους, ή την ημερομηνία κυκλοφορίας.

    Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα όσα συμβαίνουν στo MWC 2017 μέσα από το Digitallife.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»