12.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Από τον Δεκέμβριο ένας ενοποιημένος λογαριασμός για όλους τους πελάτες Cyta

    Σε καθολική εφαρμογή σταδιακής ενοποίησης των λογαριασμών όλων των πελατών της προχωρεί από τον Δεκέμβριο η Cyta. Συγκεκριμένα, με εξαίρεση τους επιχειρηματικούς της πελάτες, όλοι οι υπόλοιποι πελάτες της που λαμβάνουν ξεχωριστό λογαριασμό για κάθε υπηρεσία τους, θα λαμβάνουν από τον Δεκέμβριο μόνο ένα λογαριασμό, στον οποίο θα είναι ενοποιημένες όλες οι υπηρεσίες. Το πιο πάνω θα ισχύει με την προϋπόθεση ότι οι υπηρεσίες που τιμολογούνται αφορούν τον ίδιο παραλήπτη-πελάτη με δηλωμένη την ίδια ταχυδρομική διεύθυνση.

    Σημειώνεται ότι η επιλογή για έκδοση ενοποιημένων λογαριασμών άρχισε από το 2003 και εφαρμόζεται σήμερα σε 261.000 περίπου πελάτες της Cyta που επέλεξαν τον τρόπο αυτό ενημέρωσης για τους λογαριασμούς τους.

    Η απόφαση της Cyta  για καθολική πλέον ενοποίηση των λογαριασμών για όλους τους πελάτες της, εντάσσεται στο πλαίσιο της φιλοπεριβαλλοντικής της πολιτικής για ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον από τη λειτουργία της , με απώτερο σκοπό τη περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης χαρτιού, καθώς η έκδοση και αποστολή λογαριασμών έχει ως αποτέλεσμα την κατανάλωση τόνων χαρτιού κάθε χρόνο.

    Παράλληλα η Cyta, για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χαρτιού, προτρέπει τους πελάτες της να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy και να εγγραφούν στην υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης, μέσω της οποίας θα μπορούν να λαμβάνουν και επιπρόσθετα πλεονεκτήματα, όπως άμεση ενημέρωση και εύκολη πρόσβαση σε ηλεκτρονικά αντίγραφα των λογαριασμών τους, λήψη ή/και εκτύπωσή τους, καθώς και αποθήκευση τους για περίοδο 24 μηνών.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»