14.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Conceptum QH3 4K cam + Black Dragon BL-05 Headphones Review: «Unique συνδυασμός»!

    H Conceptum μας έχει συνηθίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα σε πολύ δυνατά offers, τα οποία μάλιστα προσφέρονται σε σούπερ ανταγωνιστική τιμή. Για παράδειγμα, πριν από καιρό σας είχαμε παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πακέτο 4-in-1 της Black Dragon (gaming keyboard-mousemat-gaming mouse – ακουστικά), το οποίο απευθυνόταν στους ψαγμένους gamers που ήθελαν να ξεχωρίσουν. Τώρα, η Conceptum επέστρεψε με μια ακόμη προσφορά, η οποία συμπλέει με το δύσκολο κλίμα των ημερών. Από τη στιγμή που εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού, το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων μένει και δουλεύει από το σπίτι, κάνοντας χρήση των πλεονεκτημάτων της τηλεργασίας, η Conceptum προσφέρει μια web camera (την Conceptum GoCam Extreme QH3 4K ή την GoCam WebCamera Extreme 1080P 510T1) μαζί με τα ακουστικά της Black Dragon BL-05 σε ένα άκρως δελεαστικό και budget-friendly πακέτο.

    Σκεφτείτε μόνο ότι το όφελος σας είναι διπλό, καθώς από τη μία έχετε μία άκρως ποιοτική webcam, η οποία εξασφαλίζει την επικοινωνία σας με φίλους και συναδέλφους και από την άλλη όταν μπορέσετε να ξεκινήσετε και πάλι τις εξορμήσεις στη θάλασσα ή στο βουνό, θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως μια κανονική action cam, κάνοντας recording σε όλες τις extreme περιπέτειες σας! Η σύνδεση φυσικά γίνεται πανεύκολα και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια θύρα USB στο PC σας, εύκολα, γρήγορα και απλά. Πάμε λοιπόν να δούμε την GoCam Extreme QH3 4K, την οποία είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε καλύτερα μαζί με τα ακουστικά της Black Dragon…

    GoCam Extreme QH3 4K: Love at first sight!

    Η GoCam Extreme αμέσως κερδίζει το βλέμμα σας με τις μικροσκοπικές διαστάσεις της. Εύκολη στο χειρισμό και με τα buttons της προσεκτικά τοποθετημένα η QH3 ανήκει στις πιο budget-friendly προτάσεις που θα βρείτε στην αγορά, προσφέροντας αξιοπιστία και εκπληκτική ποιότητα 4Κ (και όλα αυτά σε ασυναγώνιστη τιμή). Το μενού της είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και σε αυτό βοηθάει και η εξαιρετικά ευανάγνωστη και καθαρή έγχρωμη οθόνη LTPS LCD (με μέγεθος στις 2 ίντσες). O χειρισμός που σε πολλές action cams μπορεί να αποδειχθεί η «αχίλλειος πτέρνα», όπως διαπιστώσαμε αποδεικνύεται παιχνιδάκι! Και μόλις αρχίσαμε με τα θετικά, καθώς η 4K πρόταση της Conceptum δύναται να κάνει video recording στα 4Κ στα 30 fps, πράγμα που σημαίνει smooth αποτέλεσμα και υψηλή ποιότητα. Ο sensor IMAX179 της Sony με δυνατότητα HD Wide-Angle Lens (170 μοίρες) και ψηφιακό zoom 4x δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο με την υψηλή λεπτομέρεια, ενώ και στις φωτογραφίες δεν τα πηγαίνει άσχημα, καθώς μπορεί να τραβήξει photos με ανώτερη ποιότητα στα 16MP.

    Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, η QH3 μπορεί να δεχθεί MicroSD κάρτες στην ειδική υποδοχή με χωρητικότητα που ξεκινάει από τα 4GB και φτάνει μέχρι τα 64GB. Σε ότι έχει να κάνει με την αυτονομία της, η action cam της Conceptum διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 900mAh, χαρίζοντας 25 με 30 λεπτά καθαρού video recording υψηλής ανάλυσης. Αν και η χρήση της τώρα είναι καθαρά για επικοινωνιακούς σκοπούς, η QH3 έρχεται με ένα πλήρες και ολοκληρωμένο σετ αξεσουάρ, όπως είναι: αδιάβροχη θήκη, βάση τιμονιού, βάση με ρύθμιση, βάση κλίσης, κλιπ στήριξης. επέκταση βάσης, αυτοκόλλητη ταινία, ταινία Velcro (Σκρατς) και αυτοκόλλητα για απορρόφηση κραδασμών (όλα τα κομφόρ δηλαδή για να μην σας λείψει τίποτα όταν ξεκινήσετε τις εξορμήσεις σας). Χωρίς αμφιβολία, η πρόταση της Conceptum είναι ιδανική για όποια χρήση και εάν τελικά την προτιμήσετε, είτε θέλετε να κάνετε ένα video chat με τους φίλους σας ή να κατακτήσετε τα βουνά και τις θάλασσες!

    Black Dragon… το κομμάτι που συμπληρώνει το puzzle!

    To σετ της conceptum που θα δώσει άλλη διάσταση στις βιντεοκλήσεις σας, συμπληρώνεται με τα μοναδικά ακουστικά Black Dragon BL-05, τα οποία αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τους χρήστες που θέλουν να έχουν την κορυφαία ακουστική εμπειρία. Συνδυάζοντας άνεση, εργονομία και ξεχωριστό στυλ, τα BL-05 ξεχωρίζουν για την άνετη εφαρμογή, αλλά και για την crystal-clear απόδοση του ήχου. To υλικό κατασκευής τους είναι από πλαστικό ABS και PVC και είναι εξαιρετικά στιβαρά και ανθεκτικά, με το headband να κρατάει σε καλή θέση τα ακουστικά.

    Ειδικά σχεδιασμένα για να μην κουράζουν ακόμη και ύστερα από πολύωρη χρήση, τα overhead ακουστικά της Black Dragon έρχονται με ενσωματωμένο μικρόφωνο που ξεχωρίζει για την εκπληκτική απόδοση και την καθαρή απόδοση της φωνής του χρήστη, ενώ τα μαξιλαράκια προσφέρουν μοναδική άνεση. Αν και τα BL-05 διαθέτουν έναν σαφή gaming προσανατολισμό (για αυτό και ο φωτισμός LED μέσω USB, ενώ μάλιστα διαθέτουν και ειδικό καλώδιο για PS4 και Xbox controllers), είναι ιδανικά για κάθε χρήση είτε σχετίζεται με το gaming και το entertainment, είτε απλά την καθημερινή επικοινωνία. O δυνατός και καθαρός ήχος άλλωστε αποτελεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των συγκεκριμένων ακουστικών που είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς audiophiles…

    To «must-have» dynamic duo!

    Είτε προτιμήσετε την GoCam Extreme QH3 4K της δοκιμής μας είτε την πιο απλή και οικονομική WebCamera Extreme 1080P 510T1 μαζί με τα ακουστικά της Black Dragon, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βγείτε «διπλά» κερδισμένοι, καθώς θα αισθάνεστε πανέτοιμοι τόσο για τις μέρες που πρέπει να μείνετε σπίτι, όσο και για τη στιγμή που θα επιστρέψουμε στη κανονικότητα.

    ***

    Περισσότερα για τα προϊόντα της Conceptum, μπορείτε να βρείτε εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»