16.8 C
Cyprus
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεάν στο Epic Games Store το Death Stranding μέχρι τις 25 Μαΐου

    Μια ευκαιρία, που δεν πρέπει να χάσουν οι fans του Hideo Kojima, έκανε την εμφάνισή της στο Epic Games Store. Από τώρα μέχρι τις 25 Μαΐου, οι gamers μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν το Death Stranding και να το κρατήσουν για πάντα.

    Αυτό που πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να μπουν στη σελίδα του Epic Games Store για να το προσθέσουν στον λογαριασμό τους εντός της προθεσμίας που έχει δοθεί. Σημειώνεται ότι ένα παιχνίδι θα προσφέρεται δωρεάν για μια εβδομάδα -κάθε Πέμπτη- στο πλαίσιο του Epic Mega Sale που βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Το Death Stranding αποτελεί ένα παιχνίδι που σίγουρα αξίζει να το αποκτήσει κάποιος. Είναι ένας καλοφτιαγμένος open world τίτλος, στον οποίο ο παίκτης παίζει με τον Sam Bridges και μεταφέρεται σε ένα post-apocalyptic σκηνικό στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πρόκειται πρακτικά για ένα “walking sim”, καθώς ο παίκτης πρέπει να λάβει υπόψη το ανώμαλο έδαφος, την ισορροπία των πακέτων στην πλάτη του χαρακτήρα και να χρησιμοποιήσει εργαλεία κατασκευής για να αποικίσει σταδιακά και να κατασκευάσει δρόμους, γέφυρες κ.α. Ήταν ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια του 2020.

    Διαβάστε επίσης:

    Κι εγένετο… Mortal Kombat 1! Επιστροφή στο μέλλον και στα… αιματηρά fatalities! (Trailer) (digitallife.com.cy)

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»