16.7 C
Cyprus
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Epic Business One: Νέο πλάνο για επιχειρήσεις από €44.99/μήνα

    Το νέο πλάνο για επιχειρήσεις Epic Business One, λανσάρει στην αγορά η Epic. Πρόκειται στην ουσία για μια νέα εμπορική πρόταση χαμηλού κόστους για επιχειρήσεις που ξεκινά από €44.99/μήνα, και συγκεντρώνει σ’ ένα πλάνο τις βασικές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που χρειάζεται για να λειτουργήσει μια επιχείρηση.

    Αναλυτικότερα, το Epic Business One περιλαμβάνει: Σταθερό internet μέσω δικτύου Fiber, Σταθερή τηλεφωνία με υπηρεσία τηλεφωνικού κέντρου για διαχείριση κλήσεων δύο ή περισσότερων τηλεφωνικών γραμμών, Υπηρεσία Webex by CISCO που επιτρέπει στο σταθερό τηλέφωνο της επιχείρησης να χτυπάει σε προεπιλεγμένη κινητή συσκευή, και τέλος Πλάνο κινητής 5G Unlimited Max με απεριόριστα Data, SMS και λεπτά ομιλίας.

    Σημειώνεται ότι οι πιο πάνω υπηρεσίες μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το μέγεθος και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Επίσης, δεν υπάρχει αρχικό κόστος εξοπλισμού για την παροχή του πλάνου Epic Business One.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»