15.7 C
Cyprus
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο το Android 11 (Go Edition) για συσκευές με έως 2GB RAM

    Ακολουθώντας την παρουσίαση του Android 11, γνωρίζουμε τώρα επίσημα τα πάντα και για την Android 11 (Go Edition), που είναι κατάλληλη για low-end συσκευές οι οποίες διαθέτουν έως 2GB RAM.

    Η light αυτή έκδοση κάνει τις εφαρμογές να φορτώνουν κατά 20% γρηγορότερα, πραγματοποιεί σημαντικές βελτιώσεις στο κομμάτι των δικαιωμάτων (permissions), υποστηρίζει πλοήγηση μέσω gestures και φέρνει πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες αλλαγές.

    Τρία είναι τα σημαντικά βασικά χαρακτηριστικά από την κανονική έκδοση του Android 11 έρχονται στην Go Edition.

    – Πρώτον, οι συνομιλίες (Conversations) έχουν τώρα ειδικό χώρο στην οθόνη.

    – Δεύτερον, υπάρχει βελτιωμένος έλεγχος για τα permissions. Οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν “άδειες μίας χρήσης” οι οποίες μετά από κάθε χρήση θα γίνονται reset από το app.

    – Τέλος, υπάρχει υποστήριξη για πλοήγηση μέσω gestures σε όλο το σύστημα. Έτσι, ο χρήστης θα μπορεί να αξιοποιήσει τα swipes για να μεταβεί στην αρχική οθόνη, να πλοηγηθεί προς τα πίσω ή να εναλλάσσεται μεταξύ εφαρμογών.

    Να σημειωθεί ότι διαθέσιμο είναι και ένα νέο χαρακτηριστικό στα Google Files που ονομάζεται Safe Folder και σας επιτρέπει να προστατεύσετε τα αρχεία που θέλετε μέσω 4ψήφιου PIN και κρυπτογράφησης.

    Να υπενθυμίσουμε ότι το πρόγραμμα Go Edition ξεκίνησε το 2018, αποτελώντας μία λύση που απευθύνεται σε αναπτυσσόμενες αγορές και entry-level hardware, σε συνεργασία με πληθώρα κατασκευαστών. 

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»