6.9 C
Cyprus
Παρασκευή, 24 Απριλίου, 2026
More

    Εργαστήριο 5G στην Ολλανδία: Ευκαιρίες συνεργασίας για κύπριους ερευνητές, επιχειρηματίες, πανεπιστήμια και φοιτητές

    5G-with-Hand-1600x900

    Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου, το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ), ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ερευνητές για την δημιουργία  εργαστηρίου 5G Lab στο Γκρόνινκεν στην Ολλανδία.

    Στόχος του συγκεκριμένου εργαστηρίου είναι η δοκιμή και ο πειραματισμός με νέες ιδέες σχετικά με  τις νέες μορφές επικοινωνίας με την χρήση δικτύων 5G. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εργαστήριο είναι ανοικτό για επιχειρηματίες, οργανισμούς, πανεπιστήμια και φοιτητές.

    Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη δυνατότητα συνεργασίας με το 5G Lab μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ για τυχόν διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια Λειτουργό του ΙΠΕ, κα Νέδη Καφφά (τηλ:22205039, e-mail: nkaffa@research.org.cy).

    Related Articles



    Latest Articles



    Διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»