12.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Facebook: Ξεκίνησε δοκιμές που επιτρέπουν 5 profiles σε 1 λογαριασμό

    Δοκιμές έχει ξεκινήσει το Facebook προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν όχι ένα αλλά πέντε προφίλ στην πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό. Πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή, καθώς η μακρόχρονη πολιτική της εταιρείας επέτρεπε μόνο ένα προφίλ καταχωρημένο στην υπηρεσία. Οι δοκιμές, έγιναν γνωστές από το Bloomberg, στη συνέχεια όμως εκπρόσωπος της Meta επιβεβαίωσε την πληροφορία.

    «Προκειμένου να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να έχουν μια εμπειρία βασισμένη στα ενδιαφέροντα και τις σχέσεις τους, δοκιμάζουμε ένα τρόπο ώστε να έχουν περισσότερα από ένα profiles «συνδεδεμένα» με ένα λογαριασμό στο Facebook», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Meta. «Ο καθένας όμως που χρησιμοποιεί το Facebook θα πρέπει να εξακολουθήσει να ακολουθεί τους κανόνες μας», πρόσθεσε.

    Δεν είναι προς το παρόν ξεκάθαρο ποια έκταση έχει λάβει το test μέχρι στιγμής ή αν το χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες. Αν γίνει, αναμένεται να αλλάξει σημαντικά τη δυναμική της αλληλεπίδρασης των ανθρώπων στα social media, αφού θα γίνει ευκολότερο να δημιουργούνται ψεύτικες περσόνες στην πλατφόρμα ή να δημιουργούνται ξεχωριστές σελίδες για διαφορετικά groups ή ενδιαφέροντα. Είναι επίσης μια μεγάλη «στροφή» για το Facebook που εδώ και χρόνια απαιτούσε «πραγματικά» ονόματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Panasonic: Νέο εργοστάσιο στο Kansas θα παράγει μπαταρίες για την Tesla (digitallife.com.cy)

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»