16.7 C
Cyprus
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμη: iPad Pro 16″ έρχεται το 2023 από την Apple

    Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες από τη μεγάλη φετινή παρουσίαση της Apple, οι φήμες για τα νέα προϊόντα του 2023, τα χαρακτηριστικά και τις αναβαθμίσεις έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

    Η μετάβαση στη θύρα φόρτισης USB-C είναι δεδομένη για τα iPhones και τα iPad, ενώ αναμένεται ότι το iPhone 15 Ultra θα κυκλοφορήσει με σώμα τιτανίου. Είναι γνωστό ότι το 2022 η Apple λάνσαρε το νέο iPad Pro με M2 chip και στο μέλλον, σύμφωνα με τις φήμες, θα δούμε την εταιρεία να βγάζει στην αγορά την έκδοση των 16 ιντσών του iPad Pro.

    Σύμφωνα με αναφορά του Wayne Ma, αυτό θα είναι το μεγαλύτερο μοντέλο iPad που θα έχει υπάρξει ποτέ, ξεπερνώντας κατά πολύ το iPad Pro 12,9. «Ένα iPad 16 ιντσών πιθανότατα θα απευθύνεται σε δημιουργικούς επαγγελματίες όπως γραφίστες και σχεδιαστές που προτιμούν μια μεγαλύτερη οθόνη», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

    Παρά το γεγονός ότι η Apple δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση, σχετικά με τις αναβαθμίσεις του iPad Pro, οι φήμες θέλουν το νέο μοντέλο να κυκλοφορεί το τέταρτο τρίμηνο του 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Sony Alpha 7R V: H φωτογραφική που προσφέρει μια νέα εμπειρία απεικόνισης υψηλής ανάλυσης με αυτόματη εστίαση βασισμένη στην A.I.!

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»