12.7 C
Cyprus
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Λανσάρισμα τον Ιούνιο για το MR headset της Apple

    Η Apple ετοιμάζεται να αποκαλύψει το επερχόμενο MR (mixed reality) headset, μια συσκευή που έχει συζητηθεί πολύ και φέρεται να παρουσιάστηκε στους 100 κορυφαίους executives της εταιρείας την προηγούμενη εβδομάδα στο Steve Jobs Theater στην California, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

    Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η Apple προγραμματίζει το λανσάρισμα αυτόν τον Ιούνιο, στο πλαίσιο του WWDC 23. Η συσκευή θα κάνει ντεμπούτο ως Apple Reality Pro ή Apple Reality One και θα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα λανσαρίσματα των τελευταίων χρόνων για την εταιρεία. Σύμφωνα με τον Gurman, το headset έχει παρουσιαστεί αρκετές φορές σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης στα στελέχη, όμως η τελευταία παρουσίαση ήταν το τελικό στάδιο πριν τη μεγάλη αποκάλυψη του Ιουνίου. Σημειώνεται ότι η τιμή του αναμένεται να είναι περίπου 3.000 ευρώ.

    Το headset θα έρθει με ski-goggle σχεδιασμό και carbon fiber frame, ενώ θα συνοδεύεται από ένα hip pack το οποίο θα φιλοξενεί την εξωτερική μπαταρία, η οποία λέγεται ότι θα έχει διάρκεια περίπου 2 ώρες.

    Διαβάστε επίσης:

    Lenovo LOQ: Ολοκαίνουργια gaming laptop και tower PC για νέους gamers

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»