14.7 C
Cyprus
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Φορτίζοντας πλήρως ένα smartphone ασύρματα σε 19 λεπτά! Η Xiaomi παρουσίασε ασύρματη φόρτιση στα 80W

    Ένα από τα “πεδία μάχης” το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά τους κατασκευαστές smartphones αφορά τη γρήγορη φόρτιση. Και το επόμενο βήμα σε αυτή τη φάση γίνεται τώρα από την Xiaomi, που ανακοίνωσε ότι η νέα της -ασύρματη μάλιστα- λύση φόρτισης στα 80W ξεπερνάει κάθε ανταγωνιστική.

    Η μέθοδος που χρησιμοποιεί ο κατασκευαστής και ονομάζει “80W Mi Wireless Charging Technology” μπορεί να φορτίσει μία μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh έως το 50% μέσα σε 8 λεπτά και έως το 100% μέσα σε 19 μόλις λεπτά. Το video που ακολουθεί μας δίνει μία γεύση, χρησιμοποιώντας ένα ειδικά τροποποιημένο Mi 10 Pro.

    Η Xiaomi είχε ήδη πετύχει την ταχύτερη ασύρματη φόρτιση σε smartphone που έχει διαθέσει στην αγορά. Το Mi 10 Ultra κυκλοφορεί υποστηρίζοντας ασύρματη τεχνολογία 50W και μπορεί να φορτίσει πλήρως την μπαταρία των 4.500mAh μέσα σε 40 λεπτά. Άλλη μία εταιρεία από την Κίνα, η Oppo, ανακοίνωσε πρόσφατα μια ασύρματη λύση 65W που λέγεται ότι μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία 4.000 mAh μέσα σε 30 λεπτά, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι η τεχνολογία δεν έχει ακόμη ενσωματωθεί σε εμπορική συσκευή.

    Όσον αφορά τώρα τη δυνατότητα “80W Mi Wireless Charging Technology”, η Xiaomi δεν έχει δώσει, προς το παρόν, πληροφορίες, σχετικά με την εμπορική κυκλοφορία ενός smartphone που να υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση στα 80W, ωστόσο μάλλον δεν απέχουμε πολύ από κάτι τέτοιο.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»