21.7 C
Cyprus
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Game of Thrones: 15 ώρες θέασης στα επόμενα 13 επεισόδια!

    Το καλοκαίρι που μόλις μας πέρασε, μπροστά στην όλο και αυξανόμενη συζήτηση για το πόσα επεισόδια του Game Of Thrones είχαν μείνει, το HBO αποκάλυψε ότι η έβδομη σεζόν της σειράς θα αποτελείται μόλις από επτά επεισόδια, σε αντίθεση με τα δέκα επεισόδια που συναντούσαμε μέχρι τώρα. Τα νέα αυτά ήρθαν σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση ότι η νέα σεζόν θα καθυστερήσει να ξεκινήσει, κάτι που ίσως δυσαρεστήσει πολλούς οπαδούς. Όμως μια νέα συνέντευξη του Iain Glen (Ser Jorah Mormont) αποκαλύπτει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες παραμέτρους.

    iain-glen

    Ο Glen αποκάλυψε ότι η παραγωγή εργάζεται πυρετωδώς πάνω στο γύρισμα της έβδομης σεζόν τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Χρησιμοποιούν τον χρόνο που θα χρειάζονταν για το γύρισμα δέκα επεισοδίων, έτσι ώστε να γυρίσουν μόνο επτά φέτος και έξι την επόμενη χρονιά. Υπάρχουν ακόμη 15 ώρες θέασης στο Game of Thrones, αν και κάτι τέτοιο μπορεί να αλλάξει. Αυτά είναι γνωστά προς το παρόν. Πιστεύω ότι ο κόσμος στον οποίο αναπτύσσεται το Game of Thrones γίνεται ακριβώς όλο και πιο εξαιρετικός και αισθάνονται την ανάγκη πως χρειάζονται το χρόνο που απαιτούνταν για το γύρισμα δέκα επεισοδίων για να γυρίσουν πλέον μόνο επτά».

    Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η παραγωγή θα προσθέσει ακόμη περισσότερη δράση στα εναπομείναντα επεισόδια. Παράλληλα, ο Glen μέσω της συνέντευξής του, έδωσε μια σημαντική λεπτομέρεια. Αν όντως απομένουν 15 ώρες θέασης στο Game of Thrones σε μόλις 13 επεισόδια, τότε κάποια από αυτά θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας. Ίσως τα τελευταία επεισόδια της έβδομης και όγδοης σεζόν να είναι διπλά. Μένει να φανεί στο μέλλον.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»