16.7 C
Cyprus
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Google: Προσθέτει 4 νέες δυνατότητες στο εργαλείο τηλεδιάσκεψης Meet για G Suite χρήστες

    Τέσσερις νέες δυνατότητες στο εργαλείο τηλεδιάσκεψης για επιχειρήσεις, Meet, που είναι διαθέσιμο σε πελάτες του G Suite ανακοινώσε η Google. Oι νέες αυτές δυνατότητες παρέχουν την ευχέρεια προβολής περισσότερων συμμετεχόντων στην τηλεδιάσκεψη ταυτόχρονα, επιλογή κοινής χρήσης βίντεο υψηλότερης ποιότητας, λειτουργία χαμηλού φωτισμού (low-light mode) και τη δυνατότητα ακύρωσης θορύβου.

    Όπως ανακοινώσε η Google, αρχής γινομένης από σήμερα, θα κυκλοφορήσει σταδιακά τις νέες δυνατότητες στους πελάτες, σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι βελτιώσεις έρχονται λόγω της απότομης αύξησης της καθημερινής χρήσης του Meet, καθώς οι εργαζόμενοι αναζητούν τρόπους να παραμείνουν παραγωγικοί από το σπίτι λόγω του Covid-19.

    Στο μεταξύ, η αυξημένη ανάγκη για εργαλεία τηλεδιάσκεψης εταιρικού επιπέδου οδήγησε την Google να βελτιώσει τις δυνατότητες του Meet και να ενισχύσει την τεχνική υποστήριξη. Στο πλαίσιο αυτό την περασμένη εβδομάδα, η Google έκανε το Meet άμεσα προσβάσιμο από το Gmail.

    Ειδικότερα, η νέα δυνατότητα προβολής περισσότερων χρηστών επιτρέπει την προβολή 16 συμμετεχόντων ταυτόχρονα (πριν φαίνονταν μόνο 4 χρήστες). Για την κοινή χρήση βίντεο υψηλότερης ποιότητας με άλλους συμμετέχοντες του Meet, οι χρήστε μπορούν τώρα να επιλέξουν μια καρτέλα Chrome αντί για ένα παράθυρο ή ολόκληρη τη οθόνη. Σύμφωνα με τη Google, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για παρουσίαση βίντεο υψηλής ποιότητας με ήχο.

    Όσον αφορά στη λειτουργία χαμηλού φωτισμού, πρόκειται για ένα νέο χρήσιμο χαρακτηριστικό, καθώς το Meet προσαρμόζει αυτόματα το βίντεό σας, ώστε να φαίνεστε καλύτερα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η λειτουργία αυτή κυκλοφορεί αρχικά σε mobile χρήστες αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στους web χρήστες.

    Τέλος, η νέα δυνατότητα ακύρωσης θορύβου φιλτράρει τους ήχους στο background (π.χ θόρυβος από αυτοκίνητα, γάβγισμα σκύλου ή το πάτημα των πλήκτρων). Θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες, ξεκινώντας από τους web χρήστες του G Suite.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»