17.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Guillermo del Toro: Αποκαλύπτει τη “μαγική” διαδικασία που έδωσε ζωή στον Pinocchio

    Φέτος είναι η χρονιά του Pinocchio, αφού αρκετά είναι τα projects του 2022 που έχουν ως σημείο αναφοράς το ξύλινο αγόρι του γνωστού παραμυθιού.

    Η πρώτη ταινία Pinocchio έχει ανέβει ήδη στο Disney Plus και αναμένεται το δημιούργημα των Guillermo del Toro και Mark Gustafson που θα προβληθεί σύντομα στο Netflix. Μπορεί οι δύο ταινίες να φαίνονται ανταγωνιστικές, με βάση όμως το video που παρουσιάστηκε στο ετήσιο Tudum, μάλλον μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό και κατ’ επέκταση μη συγκρίσιμο.

    Η μαγική διαδικασία που έφερε τον Pinocchio στη ζωή αποκαλύφθηκε και πλέον μπορούμε όλοι να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά. Στο video παρακολουθούμε μια σειρά από διαφορετικές σκηνές, τη στιγμή που ο del Toro ανοίγεται για το όραμά του.

    Βασισμένο στο κλασικό παραμύθι του Κάρλο Κολόντι, η ταινία διαδραματίζεται το 1930, την εποχή της ανόδου του φασισμού στην Ιταλία όπου μια ξύλινη μαριονέτα ζωντανεύει για να γιατρέψει την καρδιά ενός θλιμμένου ξυλογλύπτη. Το ανατρεπτικό μιούζικαλ του βραβευμένου σκηνοθέτη έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο Netflix τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Στο μιούζικαλ θα ακούσουμε τις φωνές των Ewan McGregor ως Γρύλος, David Bradley ως Τζεμπέτο και Gregory Mann ως Πινόκιο. Ακόμα συμμετέχουν οι Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Christoph Waltz και Tilda Swinton.

    Δείτε στη συνέχεια το video

    Διαβάστε επίσης:

    Η ΑΙ διαδέχεται τον James Earl Jones στο ρόλο του Darth Vader

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»