15.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Honor Band 3. Οικονομικό και κομψό fitness band για όλους

    Μαζί με την παρουσίαση του Honor 9 για την ευρωπαϊκή αγορά, το δημοφιλές brand της Huawei παρουσίασε σήμερα σε press conference που οργάνωσε στο Βερολίνο και το νέο fitness band Honor Band 3. Μία κομψή πρόταση με λεπτή κατασκευή και ασπρόμαυρη οθόνη για τις βασικές πληροφορίες. Διαθέτει στρογγυλό button πλοήγησης, ενώ έρχεται με εύκαμπτο ελαστικό λουράκι σε τρία ξεχωριστά χρώματα: πορτοκαλί, μπλε και μαύρο.

    Honor Band 3

    Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του Honor Band 3 θα βρείτε αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, επιταχυνσιόμετρο και αισθητήρα υπερύθρων. Είναι ακόμη ανθεκτικό στο νερό έως τα 50 μέτρα, ενώ εμφανίζει ειδοποιήσεις από το smartphone σας και διαθέτει λειτουργία παρακολούθησης ύπνου. Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: μία με και μία χωρίς NFC.

    Honor Band 3-02

    Η μπαταρία του Honor Band 3 φτάνει τις 30 ημέρες χωρίς φόρτιση σύμφωνα με την εταιρεία, περιορίζεται όμως στις 10 όταν χρησιμοποιείτε τον heart rate monitor.

    Υποστηρίζει εκδόσεις Android από 4.4 και iOS από 8.0 και πάνω, ενώ το κόστος του αναμένεται να είναι χαμηλότερο των 30 δολαρίων του Band A2, χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε λεπτομέρειες γι’ αυτό.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»