12.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    HUAWEI AppGallery: Το νέο “σπίτι” για τις κορυφαίες διεθνείς και ελληνικές εφαρμογές

    Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίσατε τη HUAWEI από τα smartphones της, τα οποία αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια ιδανικές επιλογές για κάθε καταναλωτή δυσκολεύοντας τον ανταγωνισμό, ωστόσο η εταιρεία προσφέρει πλέον πολλά περισσότερα σε όλους μας. Ένα οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών αναπτύσσεται συνεχώς και γίνεται ολοένα και πιο πλούσιο, παρέχοντaς επιλογές σε πληθώρα συσκευών, όπως wearables, tablets, laptops ή αξεσουάρ, αλλά και λύσεις στο κομμάτι των εφαρμογών. Στον τελευταίο τομέα, η HUAWEI έχει πραγματοποιήσει άλματα με μία πλατφόρμα που αποτελεί το νέο “σπίτι” για τις top εφαρμογές που χρησιμοποιείτε στο smartphone σας, είτε πρόκειται για δημοφιλή διεθνή apps, είτε για ελληνικές εφαρμογές που έχουν μπει στην καθημερινότητά σας.

    Το HUAWEI AppGallery αποτελεί την απόλυτη πρόταση της εταιρείας στον τομέα του software, ως μία πλατφόρμα εφαρμογών που πέτυχε σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αποτελέσει μία από τις κορυφαίες λύσεις που υπάρχουν στην αγορά. Πρόκειται για ένα ανοικτό app store, που έχει ως προτεραιότητα την ασφάλεια αλλά και την ιδιωτικότητα των χρηστών, διαθέτοντας, βέβαια, και μία ολοένα και αυξανόμενη γκάμα εφαρμογών από κάθε κατηγορία. Λανσαρίστηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2018 και, μέσα στα επόμενα δυόμισι χρόνια, πέτυχε να κερδίσει περισσότερους από 460 εκατομμύρια χρήστες σε πάνω από 170 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ενδεικτικά, αξίζει να σημειώσουμε ότι μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2020, περισσότερα από 184 δισ. downloads πραγματοποιήθηκαν μέσω του HUAWEI AppGallery, ενώ οι περισσότερες γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές στον πλανήτη βρίσκονται πλέον στο κατάστημα της HUAWEI. Η εταιρεία έχει πετύχει να δημιουργήσει το τρίτο μεγαλύτερο οικοσύστημα smartphones στον κόσμο, με τα νούμερα να μιλούν από μόνα τους, καθώς περισσότεροι από 1,8 εκατ. προγραμματιστές έχουν γραφτεί σ’ αυτό και διαθέσιμες είναι πάνω από 96.000 εφαρμογές.

    Οι κορυφαίες εφαρμογές από όλο τον κόσμο και τα καλύτερα ελληνικά apps είναι εδώ

    Στο HUAWEI AppGallery θα βρείτε διεθνείς και τοπικές εφαρμογές που περιλαμβάνονται σε όλη την γκάμα των κατηγοριών που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. 18 διαφορετικές κατηγορίες apps δίνουν το “παρών” στο κατάστημα, ώστε κάθε ανάγκη σας, είτε αφορά την πλοήγηση ή τις μετακινήσεις σας είτε την ενημέρωση αλλά και τα social media, να καλύπτεται από τις top επιλογές της αγοράς. Ο κατάλογος των εφαρμογών εμπλουτίζεται συνεχώς με ταχύτατους ρυθμούς, περιλαμβάνοντας κορυφαίες λύσεις, όπως, για παράδειγμα, την κορυφαία στον κόσμο εφαρμογή συγκοινωνιών Moovit ή οι Here We Go maps.

    Το HUAWEI AppGallery εμπλουτίζεται, ωστόσο, συνεχώς και σε τοπικό επίπεδο, έχοντας ενσωματώσει πασίγνωστα και ιδιαίτερα χρήσιμα apps όπως το efood, το Taxiplon Passenger, το ParkAround ή το e-fresh. Όπως, μάλιστα, μάθαμε σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε η HUAWEI στα τέλη Σεπτεμβρίου στη χώρα μας, στο AppGallery εντάχθηκαν πρόσφατα top εφαρμογές, όπως οι ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Χρυσή Ευκαιρία, Nova Go, ERTFlix και Viva.gr, καθώς και τα mobile apps των τραπεζών Eurobank, Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα (η εφαρμογή της Τράπεζας Πειραιώς θα ενταχθεί πολύ σύντομα στο HMS).

    Πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα στο κομμάτι προσθήκης των apps των ελληνικών τραπεζών στο HUAWEI AppGallery καθώς αποδεικνύει ότι πρόκειται για μία λύση που έχει περάσει με επιτυχία τα πιο απαιτητικά τεστ ασφαλείας και αξιοπιστίας στην αγορά.

    Δίνοντας ξεχωριστή έμφαση στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση

    Η παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης είναι για εσάς προτεραιότητα, κάτι που η HUAWEI αποδεικνύει με τη δυναμική παρουσία τη στο χώρο των wearables (smartwatches & fitness bands). Το κατάστημα εφαρμογών AppGallery δε θα μπορούσε να μην δίνει ιδιαίτερη σημασία σ’ αυτήν την κατηγορία εφαρμογών, που μπορούν να σας παρέχουν χρήσιμα στατιστικά σχετικά με τον ύπνο, την άσκησή σας ή τους καρδιακούς σας παλμούς, σε συνεργασία με τα HUAWEI wearables. Έτσι, apps όπως το Huawei Health, το Sleep Cycle, το Home Workouts ή το Period Tracker δίνουν το “παρών” για να μπορείτε να είστε πάντα σε φόρμα και υγιείς, αλλά και να αποτελέσετε τον coach του εαυτού σας σε εποχές κοινωνικής αποστασιοποίησης.

    Ακόμη περισσότερα προνόμια για όλους

    Δεν είναι, όμως, μόνο το γεγονός ότι είναι πλούσια σε εφαρμογές, εκείνο που κάνει το HUAWEI AppGallery μία ξεχωριστή λύση για τους καταναλωτές. Μία σειρά από προνόμια και οφέλη μέσα από τις ίδιες τις εφαρμογές σάς προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω που μπορεί να αποτελέσει λόγο να χαρείτε λιγάκι περισσότερο, όπως επιστροφή χρημάτων, εκπτώσεις, κουπόνια για δωρεάν κατανάλωση κ.ά. Ακόμη περισσότερα οφέλη σας προσφέρουν, ωστόσο, και οι πολλαπλές δυνατότητες διασυνδεσιμότητας που διαθέτει η μεγάλη γκάμα προϊόντων της HUAWEI, με το οικοσύστημα της εταιρείας να εισχωρεί πλέον σε κάθε τομέα της σχέσης μας με την τεχνολογία, κάτι που μας αρέσει πολύ.

    Και μην ξεχνάτε: Το Petal Search είναι η απόλυτη λύση στις αναζητήσεις σας

    Το HUAWEI AppGallery αναπτύσσεται συνεχώς, με στόχο κάθε μέρα ολοένα και περισσότερες εφαρμογές να βρίσκουν τη θέση τους στην πλατφόρμα. Ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των καταναλωτών όσον αφορά την αναζήτηση είναι, ωστόσο και το Petal Search, που αποτελεί ουσιαστικά ένα μηχανισμό που διατίθεται μέσω του AppGallery και επιτρέπει στους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που περιλαμβάνει, με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στην ιδιωτικότητά του.

    Μέσω του Petal Search, οι χρήστες των HUAWEI smartphones μπορούν, χρησιμοποιώντας απλώς την μπάρα που υπάρχει στην home screen της συσκευής τους, να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές, ειδήσεις, φωτογραφίες κ.ά., καθώς εμφανίζει αποτελέσματα από πηγές όπως το AppGallery ή ο HUAWEI browser. Υποστηρίζονται πάνω από 40 διαφορετικές γλώσσες (είναι διαθέσιμο σε 45 χώρες), ενώ μπορείτε να το εγκαταστήσετε πανεύκολα στο HUAWEI smartphone σας μέσω του AppGallery ή να το βρείτε προεγκατεστημένο στη συσκευή σας, σε περίπτωση που έχετε smartphone της σειράς P40.

    HUAWEI Month και προσφορές στο AppGallery

    Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας της HUAWEI και οι προσφορές που έχουν παραταθεί και τρέχουν έως τις 15/11 είναι πλούσιες και στον τομέα των εφαρμογών. Τα νέα top ελληνικά applications που εντάχθηκαν στην πλατφόρμα (Eurobank Mobile App, €πιστροφή App και xe.gr app) καθώς και οι εφαρμογές efood, Taxiplon, Parkaround, Domino’s και e-fresh προσφέρουν εξαιρετικά προνόμια στους χρήστες με το συνολικό όφελος να φτάνει το ποσό των 780 Ευρώ* σε επιστροφή χρημάτων, δωρεάν πάρκινγκ, έκπτωση για online παραγγελίες, δωρεάν καφέ, Premium 6μηνη συνδρομή κλπ.

    Αναλυτικά, τα προνόμια που μπορούν να διεκδικήσουν οι χρήστες του HUAWEI AppGallery περιλαμβάνουν επιστροφή από 50 έως 500 ευρώ €πιστροφή κατεβάζοντας τις εφαρμογές Eurobank Mobile App και €πιστροφή App, δωρεάν καφέ για 15 ημέρες μέσω του efood, κέρδος συνολικά 30€ (3€ ανά κούρσα) μέσω του Taxiplon Passenger, τα προνόμια των premium συνδρομητών της εφαρμογής xe.gr για 6 μήνες, 12 δωρεάν πίτσες μέσω της Domino’s Pizza app, έκπτωση σε 3 παραγγελίες στην εφαρμογή e-Fresh και έκπτωση έως και 20 φορές στο ParkAround app.

    * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο των προνομίων μέσω  του HUAWEI Application Gallery επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Huawei

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»