18.8 C
Cyprus
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Mate 20 και Mate 20 Pro: Ό,τι γνωρίζουμε ήδη για τις ναυαρχίδες που έρχονται στις 16 Οκτωβρίου

    Δε μας έχουν μείνει και πολλές απορίες για τις νέες, κορυφαίες προτάσεις της Huawei, τα Mate 20 και Mate 20 Pro, που θα γνωρίσουμε στις 16 Οκτωβρίου σε event στο Λονδίνο. Τώρα, διαρρέουν ακόμη περισσότερα στοιχεία, που μας αποκαλύπτουν λεπτομέρειες από τα specs τους.

    Huawei Mate 20 Pro

    Έτσι, οι μπαταρίες τους (που έως τώρα γνωρίζαμε ότι έχουν χωρητικότητα 4.000 και 4.200mAh, αντίστοιχα) θα υποστηρίζουν τη νέας γενιάς γρήγορη φόρτιση της εταιρείας (SuperCharge 2.0 Technology), με αποτέλεσμα να μπορούν να φορτίζουν έως το 70% σε μόλις 30 λεπτά.

    Περνώντας στο κομμάτι των καμερών, οι δύο προτάσεις δε θα ενσωματώνουν το γνώριμο τηλεφακό της Huawei, αλλά έναν νέο ευρυγώνιο. Όσον αφορά την εμπρόσθια κάμερα, θα παραμείνει αυτή των 24MP, αλλά και τα notches.

    Το premium Mate 20 Pro θα προσφέρει 3D facial recognition που θα μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε μισό δευτερόλεπτο, ενώ το Mate 20 μία 2D έκδοσή της.

    Μία ακόμη δυνατότητα ξεκλειδώματος θα προκύψει από την υποστήριξη Voice ID τεχνολογίας, που, όπως αντιλαμβάνεστε, θα μπορεί να αναγνωρίζει τη φωνή σας, ακόμη και αν βρίσκεστε σε περιβάλλον με θόρυβο.

    Όσον αφορά τώρα κάποια specs, το Mate 20 θα έρθει με 4GB RAM ενώ το Mate 20 Pro με 6GB. Και οι δύο συσκευές θα ενσωματώνουν 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, το ενδιαφέρον εδώ όμως είναι ότι δε θα υπάρχει microSD υποδοχή, αλλά ένα νέο nanoSD format που θα παρουσιάσει η Huawei. Τέλος, το Mate 20 Pro θα υποστηρίζει το πρότυπο IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, ενώ το Mate 20 IP53 rating.

    Και οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στα τέλη Οκτωβρίου με κόστος που υπολογίζεται σε 840 και 1.115 δολάρια αντίστοιχα (οι πληροφορίες τιμολόγησης αφορούν διαρροές για την αγορά του Ισραήλ).

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»