18.7 C
Cyprus
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple διαθέτει άμεσα το security update 10.13.1 για το MacOS High Sierra και απολογείται για το bug

    Η Apple προχώρησε σε επίσημες απολογίες για το “σφάλμα” στο νέο της λειτουργικό σύστημα MacOS High Sierra, το οποίο έδινε τη δυνατότητα σε κάποιον “κακόβουλο” να αποκτήσει πλήρη έλεγχο του υπολογιστή σας, χωρίς καν τη χρήση κωδικού ασφαλείας.

    macos-high-sierra

    Η αμερικανική εταιρεία διέθεσε άμεσα διόρθωση για το ζήτημα, έτσι πλέον όλοι όσοι έχουν κατεβάσει την έκδοση 10.13.1 του MacOS High Sierra δε θα πρέπει να ανησυχούν για το ζήτημα. Όσοι πάλι έχουν ακόμη παλαιότερη έκδοση στον υπολογιστή τους, θα δουν μία ειδοποίηση που θα τους προτρέπει να εγκαταστήσουν τη νέα έκδοση.

    “Λυπούμαστε πολύ για το bug και απολογούμαστε σε όλους τους χρήστες” σημειώνουν από πλευράς της Apple. “Όταν οι μηχανικοί μας πληροφορήθηκαν το ζήτημα το απόγευμα της Τρίτης, ξεκίνησαν άμεσα να εργάζονται πάνω σε μία αναβάθμιση που θα αντιμετωπίζει το κενό ασφαλείας”.

    “Οι πελάτες μας αξίζουν κάτι καλύτερο” συνεχίζει η ανακοίνωση της εταιρείας, αναφέροντας το εξής: “Ελέγχουμε τη διαδικασία ανάπτυξης του software μας, ώστε να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο από το να ξανασυμβεί”.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»