17.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Info Quest έφερε την Xiaomi στην Ελλάδα

    Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Info Quest Technologies στην οποία ανακοινώθηκε και επίσημα η έλευση των Xiaomi προϊόντων στην Ελλάδα από την εταιρεία.

    xiaomi-info-quest-2

    Ο Managing Director της Info Quest Technologies, κ. Δημήτρης Εφορακόπουλος, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τη νέα αυτή δραστηριότητα της εταιρείας, στην οποία κατά τα φαινόμενα έχει δωθεί ιδιαίτερο βάρος και προσοχή. Από αύριο, 16 Δεκεμβρίου, διαθέσιμα στην ελληνική αγορά θα είναι δύο smartphones της Xiaomi, τα Redmi 3s και Redmi Note 3 (Pro), ενώ εντός του 2017 το roadmap περιλαμβάνει περισσότερες συσκευές κινητής, αξεσουάρ, wearables, προϊόντα ήχου και οικιακές συσκευές. Στα πλάνα της εταιρείας είναι, επιπλέον, η δημιουργία ενός φυσικού καταστήματος Xiaomi στην Ελλάδα, στα πρότυπα των κινέζικων Mi Home καταστημάτων.

    xiaomi-info-quest-4
                   Ο Managing Director της Info Quest Technologies, κ. Δημήτρης Εφορακόπουλος

    xiaomi-info-quest-1

    Η διάθεση των δύο smartphones θα γίνεται σε πρώτη φάση από τις αλυσίδες καταστημάτων Κωτσόβολος, Γερμανός/Cosmote, You και Welcome, ενώ σταδιακά τα προϊόντα θα βρεθούν και στην υπόλοιπη αγορά, όσο αυξάνεται και η διαθεσιμότητα των συσκευών. Οι τιμές τους θα είναι 189€ και 229€ αντίστοιχα ενώ θα καλύπτονται από εγγύηση 2 ετών, θα έχουν ελληνικό user manual και το service θα γίνεται στα service points της εταιρείας στην Ελλάδα.

    xiaomi-info-quest-5

    “Guest” εμφάνιση στην εκδήλωση έκανε και το κορυφαίο Xiaomi Mi Mix, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να περιεργαστούμε και να σας παρουσιάσουμε, αν και δεν είναι γνωστό το αν και πότε θα έρθει στην Ελλάδα (δεν είναι διαθέσιμο ούτε στην υπόλοιπη Ευρώπη αυτή τη στιγμή).

    www.xiaomi-greece.gr

    Δείτε ακόμη: Xiaomi Mi Mix unboxing και hands-on

    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»