15.7 C
Cyprus
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Marissa Mayer, φεύγοντας από τη Yahoo, δηλώνει ότι “ανυπομονεί να επιστρέψει στο αγαπημένο της Gmail”

    Η Marissa Mayer, το “χρυσό κορίτσι” της Silicon Valley, δεν τα κατάφερε στην “πονεμένη” εταιρεία που λέγεται Yahoo και πλέον, μετά από μία πενταετία, ήρθε η ώρα η συνεργασία αυτή να λάβει τέλος. Η Mayer από τις 13 Ιουνίου δεν είναι πλέον CEO της Yahoo, σε μία περίοδο που έχει ολοκληρωθεί η εξαγορά της εταιρείας από τη Verizon και δεν υπάρχει θέση γι’ αυτή στη νέα περίοδο (η αποχώρηση της έγινε με το αζημίωτο, με τη Mayer να λαμβάνει αποζημίωση 260 εκατομμυρίων δολαρίων).

    Yahoo CEO Marissa Mayer announces she is expecting twins

    Απολαμβάνει λοιπόν την “ελευθερία” της, αλλά, όπως λέει, και το γεγονός ότι θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί το αγαπημένο της Gmail. Όπως δήλωσε σε conference στο Λονδίνο πριν λίγες ώρες, “ανυπομονεί να επιστρέψει στο Gmail” επειδή είναι “πάντα πιο γρήγορη όταν χρησιμοποιεί ένα εργαλείο που έχει σχεδιάσει η ίδια”.

    Η Mayer εργαζόταν για 13 χρόνια στην Google, έχοντας τη διαχείριση πολλών προϊόντων. Ήταν μάλιστα το το #20 όσον αφορά τις προσλήψεις της εταιρείας, καθώς ξεκίνησε να εργάζεται στον κολοσσό της αναζήτησης το 1999, απευθείας από το Stanford.

    Πάντως, η ίδια ως απάντηση στα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην επιλογή της να επιστρέψει στο Gmail, τουίταρε πριν λίγες ώρες ότι θα “συνεχίσει να χρησιμοποιεί και το εξαιρετικό Yahoo Mail”.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»