16.7 C
Cyprus
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η ώρα του Xiaomi Mi 8. Η εταιρεία αποκαλύπτει γιατί προσπερνά την ονομασία Mi7 στη νέα ναυαρχίδα της

    Μετά από έντονη φημολογία τις προηγούμενες ημέρες ότι η Xiaomi θα “προσπεράσει” την ονομασία Mi7 στην επόμενη ναυαρχίδα της και θα την ονομάσει Mi8, η εταιρεία τοποθετείται επίσημα για το λόγο που θα το κάνει αυτό.

    Mi 7

    Ένα poster στα …κινέζικα εξηγεί γιατί στις 31 Μαΐου θα γνωρίσουμε το Mi 8. Σημειώνει ότι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας υπερβαίνει τις προσδοκίες σε μία σειρά από παράγοντες, γι’ αυτό και επιλέγει να παραλείψει έναν ολόκληρο αριθμό. Ωστόσο, δεν έχουμε αναφορά σε καμία λεπτομέρεια σχετικά με τη συσκευή, για την οποία πάντως οι πληροφορίες θέλουν να είναι ενδεχομένως η πρώτη με 3D facial recognition technology. Στην πραγματικότητα, όλο το setup του αισθητήρα που βρίσκεται κάτω από το notch έχει διαρρεύσει σε render που έχουμε δει.

    Παρ ‘όλα αυτά, δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι οι αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών δεν είναι σίγουρα ο μόνος λόγος πίσω από την ονομασία.

    Η Xiaomi γιορτάζει τα 8 χρόνια της και φαίνεται ότι το όνομα Mi 8 επιλέχθηκε ώστε να ταιριάζει μ’ αυτό το σημαντικό milestone.

    Το Xiaomi Mi 8 λέγεται ότι θα διαθέτει μεγάλη οθόνη 6,2 ιντσών με notch, επεξεργαστή Snapdragon 845, 6GB RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, dual camera και Android 8.1. Oreo με MIUI 10.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»