12.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το επικό Knights of the Old Republic κυκλοφορεί σε Android!

    To Knights of the Old Republic συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο επικά και αρτιότερα RPG όλων των εποχών. Ο Star Wars-based τίτλος που κυκλοφόρησε το 2003 από την BioWare γρήγορα απέκτησε εκατοντάδες χιλιάδες fans σε σημείο μάλιστα σήμερα να θεωρείται ένα all-time classic και ένας τίτλος που κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του, θα πρέπει να ασχοληθεί μαζί του.

    Knights of the old Republic_2

    Μπορεί να έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια, όμως το Knights of the Old Republic ακόμη και σήμερα εξακολουθεί και παραμένει φρέσκο, για αυτό και η Aspyr Media που κατέχει τα δικαιώματα του τίτλου αποφάσισε να κυκλοφορήσει το αγαπημένο RPG σε Android συσκευές. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι developers του Knights of the Old Republic, στην Android version του γνωστού παιχνιδιού δεν έχει γίνει ο παραμικρός συμβιβασμός στην ποιότητα, για αυτό και για να το κατεβάσετε θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2.4GB ελεύθερο χώρο. Παρόλα αυτά, οι δημιουργοί της φορητής έκδοσης του KotOR έχουν φροντίσει ώστε το user interface να εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες των touch συσκευών, ενώ παράλληλα το παιχνίδι υποστηρίζει controller μέσω HID και προσφέρει μία σειρά από bonus και achievements. Τα γεγονότα του Knights of the Old Republic διαδραματίζονται 4.000 χρόνια πριν το Star Wars: A Νew Hope και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι gamers καλούνται να επιλέξουν εάν θα ταχθούν με το μέρος της φωτεινής ή της σκοτεινής πλευράς της Δύναμης.

    Knights of the old republic_1

    Το Knights of the Old Republic απαιτεί Android 4.1 (και άνω) για να τρέξει, στοιχίζει στα 4 ευρώ (για λίγο χρονικό διάστημα ακόμα) και σίγουρα αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση για όλους τους fans του mobile gaming.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»