12.7 C
Cyprus
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    KRYPTO SAFETY CLUB: Συνδρομητικό πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών ασφάλειας

    krypto-safety-club

    Ένα νέο καινοτόμο συνδρομητικό πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών ασφάλειας για περιφρούρηση και προστασία της ιδιωτικής περιουσίας, της προσωπικής και οικογενειακής ζωής καθώς και των χώρων που ασκούνται επιχειρηματικές οι άλλες δραστηριότητες, από τις διάφορες απειλές και κινδύνους που εμφανίζονται πλέον συχνά στην καθημερινή ζωή των κυπρίων, ανακοινώσε πρόσφατα η εταιρεία KRYPTO Security Cyprus.

    Πρόκειται για το πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που φέρει την ονομασία KRYPTO SAFETY CLUB και παρέχεται σε τρία διαφορετικά Σχέδια (με μηνιαία χρέωση) ως ακολούθως:

    BE SAFE Basic: Με κόστος €24,95 το μήνα το συγκεκριμένο σχέδιο προσφέρει 24/7 υπηρεσίες παρακολούθησης των υποστατικών του πελάτη (χωρίς περιπολία). Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης δύο τεχνικές επισκέψεις κάθε χρόνο στα υποστατικά του πελάτη για να επιβεβαιώνεται ότι όλα τα συστήματα ασφάλειας λειτουργούν ομαλά. Αν χρειαστεί, καλύπτει επίσης δωρεάν την αντικατάσταση μπαταρίας του  συστήματος ασφαλείας του πελάτη.

    BE SAFE Plus: Αντίστοιχα, με κόστος €34,95 το μήνα, το BE SAFE Plus προσφέρει 24/7 υπηρεσίες παρακολούθησης με τμήμα περιπολίας. Οι υπηρεσίες περιπολίας περιλαμβάνουν περιπολίες κατ ‘ απαίτηση.  Περιλαμβάνει επίσης δύο τεχνικές επισκέψεις κάθε χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα συστήματα ασφαλείας των υποστατικών σας λειτουργούν ομαλά, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν αντικατάστασης μπαταρίας.

    BE SAFE Unlimited: Το πληρέστερο από τα τρία προσφερόμενα Σχέδια είναι το BE SAFE Unlimited. Συγκεκριμένα, με κόστος €44,95 το μήνα προσφέρει 24/7 υπηρεσίες παρακολούθησης με πλήρεις  υπηρεσίες περιπολίας που περιλαμβάνουν περιπολία κατ ‘ απαίτηση, που σημαίνει ότι  καθορισμένο προσωπικό ασφαλείας της εταιρείας θα είναι σε κλήση για να σας προστατεύσει 24/7, με 24ωρη παρακολούθηση. Όπως και τα δυο προηγούμενα σχέδια, το BE SAFE Unlimited περιλαμβάνει επίσης δύο τεχνικές επισκέψεις κάθε χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα συστήματα λειτουργούν ομαλά, συμπεριλαμβανομένης, αν χρειαστεί, της δωρεάν αντικατάστασης μπαταρίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»