17.7 C
Cyprus
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Κυνήγι μαγισσών και γυναίκα πρωταγωνίστρια στο Assassin’s Creed Hexe

    Μετά τη διαρροή της περασμένης εβδομάδας του “υποτιθέμενου” πραγματικού ονόματος του Assassin’s Creed Red που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024, οι πρώτες λεπτομέρειες για το παιχνίδι που θα ακολουθήσει έρχονται στην επιφάνεια. Πρόκειται για το Assassin’s Creed με το κωδικό όνομα Hexe.

    Οι πληροφορίες προέρχονται από τον γνωστό insider Tom Henderson, ο οποίος έχει επιβεβαιωθεί αρκετές φορές με τις προβλέψεις του στο παρελθόν και θεωρείται αξιόπιστη πηγή. Όπως αναφέρθηκε σε ένα βίντεο στο YouTube σχετικά με το θέμα, το Insider Gaming έλαβε υλικό που διέρρευσε από το Codename Hexe, με τον όρο να μη δημοσιευτεί.

    Το Assassin’s Creed Hexe λέγεται ότι έχει ένα σκοτεινό σκηνικό μαγισσών και διαδραματίζεται τον 16ο αιώνα στην Κεντρική Ευρώπη – πιθανώς στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Την εν λόγω περίοδο, η καύση των μαγισσών ήταν στο αποκορύφωμά της. Και φυσικά, οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο μιας μάγισσας στο νέο spin-off AC.

    Όπως θα περίμενε κανείς, το Assassin’s Creed Hexe επικεντρώνεται σε μια γυναίκα πρωταγωνίστρια που ονομάζεται Elsa. Ο Henderson αναφέρει μια σκηνή στην οποία η Έλσα χρησιμοποιεί μαγεία για να καταλάβει το σώμα μιας γάτας και να αποσπάσει την προσοχή των στρατιωτών. Αυτό θα την έκανε την πρώτη γυναίκα πρωταγωνίστρια του Assassin’s Creed με μαγικές ικανότητες.

    Σύμφωνα με τον Henderson, το Assassin’s Creed Hexe θα έχει ένα σύστημα φόβου που θα ταιριάζει με το απόκοσμο σκηνικό μαγισσών, όπως το γνωρίζουν ήδη οι fans από το DLC “Jack The Ripper” του Assassin’s Creed Syndicate. Μέσω απειλών ή ιδιαίτερα βάναυσων καταρρίψεων, οι παίκτες μπορούν να ενσταλάξουν τόσο πολύ φόβο στους αντιπάλους τους, ώστε να τους κάνουν να τρέχουν μακριά.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»