12.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Legion: To τηλεοπτικό spinoff των X-Men δείχνει σούπερ

    Το Marvel Cinematic Universe έχει ήδη κατακτήσει τη μεγάλη οθόνη και σιγά σιγά το στούντιο εξαπλώνει την κυριαρχία του και στην τηλεόραση, με τον showrunner του Fargo, Noah Hawley να φαίνεται πως έχει ετοιμάσει κάτι εντυπωσιακό για λογαριασμό της στο δίκτυο FX. Το Legion είναι το πολυαναμενόμενο spinoff των X-Men που μέσω του ομώνυμου mutant θα περάσει τις ιστορίες της κλασικής και αγαπημένης ομάδας των comics στην τηλεόραση. Το κοινό πήρε την πρώτη γεύση στο Comic-Con, με το trailer να είναι τρελό, εντυπωσιακό και πολλά υποσχόμενο για τη σειρά.

    legion

    Η ιστορία φυσικά επικεντρώνεται γύρω από τον David “Legion” Haller, έναν σχιζοφρενή τύπο που η πνευματική του υγεία είναι το λιγότερο κλονισμένη. Από την άλλη πάλι είναι ένας mutant με απίστευτες δυνάμεις. To trailer μας δείχνει πόσο χαμένος είναι στον κόσμο του, αφού τη μία στιγμή παίρνει μέρος σε χορευτικό και την άλλη στιγμή γυρίζει πίσω το χρόνο. Όσο για την τηλεκινητική του ικανότητα, αυτή είναι το κάτι άλλο. Στο κόμικ που βασίζεται η σειρά ο Haller είναι φυσικά γιος του Professor Charles Xavier, ωστόσο είναι άγνωστο εάν στο project του FX θα χρησιμοποιηθεί καθόλου αυτή η συγγένεια σην εξέλιξη του story.
    Ο Dan Stevens ερμηνεύει τον κεντρικό ρόλο με τους Aubrey Plaza, Katie Aselton και τις παλιοσειρές του Fargo, Jean Smart και Rachel Keller να συμμετέχουν στο καστ. Η σειρά που θα ξεκινήσει με 8 σερί επεισόδια αναμένεται στις αρχές του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»