12.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Lenovo @CES 2023: Ματιές στα IdeaPad Pro 5/5i, IdeaPad Slim 5/5i, IdeaCentre Mini 5i, IdeaPad Flex 3i & Tab M9!

    Εν όψει της CES 2023, η Lenovo παρουσιάζει την τελευταία γενιά καταναλωτικών συσκευών της, με ξεχωριστές λειτουργίες και βελτιώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους καθημερινούς σας στόχους, ενώ παράλληλα προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας ψυχαγωγία. Με πέντε νέα laptop IdeaPad, ένα κομψό και στιλάτο desktop IdeaCentre και ένα tablet Lenovo 9 ιντσών, αυτές οι συσκευές έχουν σχεδιαστεί για όλες τις ανάγκες της on-the-go καθημερινότητας του σημερινού καταναλωτή. Είτε εργάζεστε, σπουδάζετε, δημιουργείτε ή απλώς συναντάτε φίλους εκτός πόλης, αυτά τα νέα προϊόντα προσφέρουν ταχύτητα, ευελιξία και ευκολία για να καλύπτουν στο έπακρο τις ανάγκες σας, όπου και αν βρίσκεστε.

    «Καθώς οι καταναλωτές συνεχίζουν να αναζητούν τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους εργασίας και μελέτης σε έναν υβριδικό κόσμο όπου η ευελιξία και η ευκολία είναι πρωταρχικής σημασίας, τα προϊόντα IdeaPad της Lenovo συνεχίζουν να παρέχουν αξιοπιστία και απόδοση με απίστευτη αξία», δήλωσε ο Jun OuYang, Vice President of the Consumer Segment, Intelligent Devices Group, Lenovo. «Αυτή η τελευταία γενιά προϊόντων διαθέτει μια σειρά από εντυπωσιακά νέα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν σημαντικά την εμπειρία του χρήστη, σε προσιτή τιμή».

     IdeaPad Pro 5i & IdeaPad Pro 5: Αξιόπιστία και απόδοσεις

    Κατασκευασμένοι για αξιόπιστη καθημερινή απόδοση, οι νέοι φορητοί υπολογιστές IdeaPad συνεχίζουν να προσφέρουν στους καταναλωτές ποιότητα, στυλ και απόδοση σε απίστευτη αξία. Διαθέσιμα σε δύο προαιρετικά μεγέθη οθόνης, 14 ιντσών και 16 ιντσών, τα νέα IdeaPad Pro 5i και IdeaPad Pro 5 Gen 8 διατίθενται επίσης σε δύο χρωματικές παραλλαγές: Arctic Grey και Frost Blue4.

    Τα νέα IdeaPad Pro 5i και IdeaPad Pro 5 είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν βελτιωμένη απόδοση, που περιλαμβάνει αυξημένη θερμική απόδοση για να προσφέρει μια πιο δροσερή και αθόρυβη εμπειρία χρήσης. Με έως και τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel® Processor ή AMD Ryzen™ και έως GPU NVIDIA® GeForce Next-Gen Laptop, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτερη απόδοση όταν δημιουργούν περιεχόμενο, παίζουν παιχνίδια ή μεταφέρουν μεγάλα αρχεία δεδομένων, ενώ με τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα  Windows 11 αυξάνεται η παραγωγικότητα, η δημιουργικότητα και το multi-tasking.

    Οι πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν 25% μεγαλύτερη επιφάνεια αφής για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, κάμερα IR FHD με αισθητήρα Time of Flight (ToF) και έξυπνη σύνδεση με το Windows Hello. Οι φορητοί υπολογιστές διαθέτουν επίσης επεκτάσιμη υποδοχή αποθήκευσης SSD (διαθέσιμη στο μοντέλο 16 ιντσών), επιτρέποντας την αποθήκευση περισσότερων δεδομένων. Εξοπλισμένοι με θύρες USB 4.0 και Thunderbolt™ 4.0, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτερη μεταφορά δεδομένων και αυξημένη παραγωγικότητα.

    Όσον αφορά στην οθόνη τους, τα νέα IdeaPad Pro 5i 16 ιντσών και IdeaPad Pro 5 διαθέτουν ένα ολοκαίνουργιο Dynamic Display Switch, το οποίο βελτιώνει τα καρέ των πάνελ ανά δευτερόλεπτο. Οι ταχύτεροι ρυθμοί ανανέωσης έως και 120 Hz επιτρέπουν μια συνολικά πιο ομαλή εμπειρία προβολής στην αναπαραγωγή βίντεο και στο gaming. Με ανάλυση οθόνης QHD+, στα 16:10 και AAR 90% αυτοί οι φορητοί υπολογιστές προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία θέασης, ενώ διαθέτουν sRGB 100%.

    Καθώς μαθητές και εργαζόμενοι ξοδεύουν όλο και περισσότερο χρόνο κοιτάζοντας μια οθόνη, η οθόνη χαμηλού μπλε φωτός με πιστοποίηση Eyesafe® μπορεί να βοηθήσει στην άνεση των ματιών. Παράλληλα, το νέο κλείστρο της κάμερας, προσθέτει ένα επίπεδο ασφάλειας στη συνολική εμπειρία. Απολαύστε επιπλέον ώρες διάρκειας μπαταρίας1 με φόρτιση 15 λεπτών2, ιδανικό για όσους περνούν μεγάλες χρονικές περιόδους στο διαδίκτυο σε συσκέψεις και μαθήματα ή για όσους απλά ξεχνούν να επαναφορτίζουν τακτικά το laptop τους. Επιπλέον, η λειτουργία Smart Power έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει τη συμπεριφορά των χρηστών. Προσαρμόζει και ενισχύει την απόδοση τροφοδοσίας και ψύξης για να προσφέρει επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας και θερμικά με βάση την πραγματική χρήση.

    Αυτή η πιο πρόσφατη γενιά φορητών υπολογιστών IdeaPad Pro 5i και IdeaPad Pro 5 εναρμονίζεται με το όραμα της Lenovo να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της παραγωγής της, με το κάτω κάλυμμα των laptop να είναι κατασκευασμένο από 50% ανακυκλωμένο αλουμίνιο. H Υπηρεσία Αντιστάθμισής Διοξειδίου του Άνθρακα (Lenovo Offset CO2 Services) της Lenovo είναι επίσης διαθέσιμη σε όλη τη γκάμα προϊόντων IdeaPad.

    IdeaPad Slim 5i και IdeaPad Slim 5: Μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης και νέα οθόνη OLED

    Οι νέοι φορητοί, λεπτοί και ελαφριοί φορητοί υπολογιστές IdeaPad Slim 5i και IdeaPad Slim 5 Gen 8 είναι κατασκευασμένοι για να υποστηρίζουν την υβριδική εργασία και μάθηση. Το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης 16 ιντσών προσφέρει ανάλυση έως και 2,5K, ενώ η 14 ιντσών διαθέτει οθόνη FHD OLED και ανάλυση έως 2,2K.3 Και τα δύο μεγέθη οθόνης διαθέτουν 90% AAR και 100% DCI-P3 για εξαιρετικά ζωηρά χρώματα για μία καθηλωτική εμπειρία θέασης.

    Τα IdeaPad Slim 5i και IdeaPad Slim 5, προσφέρουν τη δυνατότητα εργασίας οπουδήποτε, ακόμη και τις ηλιόλουστες μέρες σε εξωτερικούς χώρους, λόγω της φωτεινότητας έως και 400 nits της 14 ιντσών οθόνης που διαθέτουν. Επιπλέον, η πιστοποίηση χαμηλού μπλε φωτός TÜV Rheinland εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για την ασφάλεια των ματιών σας. Μια αναβαθμισμένη κάμερα υπέρυθρων FHD προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στην απεικόνιση, ενώ το κλείστρο της κάμερας είναι άλλο ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό τόσο για φοιτητές όσο και για επαγγελματίες.

    Το IdeaPad Slim 5 διαθέτει επίσης νέο, μεγαλύτερο touchpad, ιδιαίτερα χρήσιμο για την παραγωγικότητα και την ευκολία που προσφέρει. Απολαύστε ισχύ στην απόδοση με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel® Core™ και AMD Ryzen 7000, ενώ παράλληλα, το multi-tasking γίνεται ακόμα πιο εύκολο με αυτήν τη γενιά, μέσω των δύο θυρών USB Type-C® πλήρους λειτουργίας. Η ελκυστική, κομψή σχεδίαση των νέων IdeaPad Slim 5i και IdeaPad Slim 5 διατίθεται σε τρία μοντέρνα νέα χρώματα – Violet, Cloud Grey και Abyss Blue4 – ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να απολαμβάνουν μια ευρύτερη ποικιλία επιλογών και να διαλέγουν σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις.

    Επιπλέον, η προηγμένη υπηρεσία υποστήριξης της Lenovo, Lenovo Premium Care Plus5,  προσφέρει προστασία στη συσκευή σας, με εξατομικευμένη υποστήριξη hardware & software, προστασία από ζημιές, αλλά και με τις υπηρεσίες Lenovo Smart Performance Services και την εγγύηση μπαταρίας, αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο προσφέρει σιγουριά, ανεξάρτητα από το ποιος χρησιμοποιεί τη συσκευή.

    IdeaPad Flex 3i Chromebook (12”, 8): Untethered Productivity  

    For peak mobile potential, the IdeaPad Flex 3i Chromebook (12”, 8) offers a slightly larger screen than the previous generation, but with the flexibility to do more while on the go. This versatile, 2-in-1 thin and light 12-inch Chromebook can be used as a laptop or tablet that’s held or made to stand in tent-mode, on a table or desk. Day or night, its long battery life of up to 12 hours1, TÜV Rheinland low blue light certification, optional backlit keyboard, taller screen with 16:10 aspect ratio, and ergonomic drop-hinge feature that lifts the keyboard 15 degrees for a more comfortable type will enhance the work, study, and play experience.

     IdeaPad Flex 3i Chromebook (12”, 8): Παραγωγικότητα στο έπακρο

    Με κορυφαίες δυνατότητες, το IdeaPad Flex 3i Chromebook (12”, 8) προσφέρει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη από την προηγούμενη γενιά, αλλά με την ευελιξία να κάνετε περισσότερα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Αυτό το ευέλικτο, λεπτό και ελαφρύ Chromebook 12 ιντσών, 2 σε 1, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φορητός υπολογιστής ή tablet, ή ακόμα και σε θέση «σκηνής» διπλωμένο πάνω στο γραφείο σας. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 12 ώρες1, η πιστοποίηση TÜV Rheinland χαμηλού μπλε φωτός, το προαιρετικό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, η ψηλότερη οθόνη (με αναλογία διαστάσεων 16:10) και η εργονομική λειτουργία της άρθρωσής του που ανυψώνει το πληκτρολόγιο κατά 15 μοίρες για μεγαλύτερη άνεση, είναι σχεδιασμένα για να βελτιώσουν την εμπειρία εργασίας, μελέτης και παιχνιδιού.

     

    Δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να προστατεύουν την ιδιωτικότητά τους κατά τη διάρκεια τηλεδιασκέψεων και διαδικτυακών μαθημάτων, αυτό το Chromebook διαθέτει επιλογή κάμερας HD ή FHD με κλείστρο, καθώς και καθορισμένο πλήκτρο σίγασης. Οι πρόσθετες αναβαθμίσεις από την προηγούμενη γενιά περιλαμβάνουν βελτιωμένη απόδοση CPU από τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel της σειράς N, δύο μπροστινά ηχεία συντονισμένα από το MaxxAudio της Waves και ταχύτερη συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi 6E.10

    IdeaCentre Mini (1L, 8): Μικρό σε Μέγεθος, Μεγάλο σε Ισχύ

    Η Lenovo παρουσιάζει το επόμενης γενιάς IdeaCentre Mini, ένα κομψό desktop 1L με εξελιγμένο σχεδιασμό που συνδυάζει αβίαστα τη μοντέρνα σχεδίαση με την πρακτική λειτουργία. Με ενσωματωμένη μονάδα τροφοδοσίας ρεύματος (PSU), αυτή η μικρή, κομψή συσκευή θα συμπληρώσει τη διακόσμηση δωματίου σας, ενώ χωράει παντού πάνω στο γραφείο σας, είτε σε επίπεδη θέση είτε κάθετα στην παρεχόμενη μεταλλική βάση. Το προσεκτικά σχεδιασμένο σασί του ανοίγει εύκολα, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στον ανεμιστήρα ψύξης και στο τσιπ μνήμης για ευκολία στην αναβάθμιση και επισκευές όταν αυτό χρειάζεται.

    Το IdeaCentre Mini πληροί τις απαιτήσεις απόδοσης και αποθήκευσης8 για να υποστηρίξει πολλαπλές εργασίες επεξεργασίας και multi-tasking. Με τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel Core, δύο τσιπ μνήμης DDR4, αποθήκευση SSD8 έως 1 TB, συνδεσιμότητα Wi-Fi 6 και άφθονες θύρες με Type-C Thunderbolt 4.0, μπορεί να αποτελέσει το κέντρο εντολών για πολλές έξυπνες συσκευές και περιφερειακά. Όσοι βρίσκονται εν κινήσει μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη λύση Smart Storage της Lenovo για να αποθηκεύουν άνετα τα αρχεία τους στο cloud και να έχουν πρόσβαση σε αυτά από το tablet, το smartphone ή τον φορητό υπολογιστή τους, όταν βρίσκονται μακριά από το γραφείο τους.

    Lenovo Tab M9: Κερδίστε χρόνο!

    Όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή το σχολείο, το Lenovo Tab M9 προσφέρει τα βασικά στοιχεία για μια καθηλωτική εμπειρία πολυμέσων. Με βάρος λιγότερο από 350 γραμμάρια και πάχος μόλις 7,99 mm, αυτό το tablet αποτελείται από μια οθόνη HD 9 ιντσών που βρίσκεται μέσα σε ένα κομψό μεταλλικό περίβλημα διπλού τόνου, προσφέροντας μια άνετη εμπειρία στα χέρια σας. Με υποστήριξη Netflix HD, η εμπειρία θέασης που παρέχει το Lenovo Tab M9 ενισχύεται από ήχο Dolby Atmos® που προσφέρουν τα διπλά στερεοφωνικά ηχεία του. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek® Helio G80, το λειτουργικό σύστημα Android™ 12 και ο αποθηκευτικός χώρος έως και 128 G παρέχουν στους χρήστες τη δύναμη και τον χώρο που χρειάζονται για να κάνουν stream και να αποθηκεύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες και εκπομπές, με διάρκεια μπαταρίας έως και 13 ώρες1 αναπαραγωγής βίντεο. Η εμπειρία ενισχύεται περαιτέρω από τη γρήγορη συνδεσιμότητα Wi-Fi 5 και τη βελτιστοποιημένη λειτουργία GPS του tablet.

    Αν αγαπάτε το διάβασμα, το Lenovo Tab M9 προσφέρει μια καθηλωτική λειτουργία ανάγνωσης που προσομοιώνει το χρώμα των πραγματικών σελίδων βιβλίων, επιτρέπει στους χρήστες να μειώσουν τη φωτεινότητα και να απαλύνουν τον τόνο για την άνεση των ματιών τους, ενώ προσφέρει ακόμη μια επιλογή από διάφορους ήχους περιβάλλοντος για να διαλέξουν. Εάν θέλετε να διαβάζετε όλο το βράδυ, η πιστοποίηση TÜV Rheinland  σας παρέχει τη σιγουριά ότι τα μάτια σας είναι προστατευμένα. Επιπλέον ασφάλεια προσφέρει το γεγονός  ότι το tablet σας είναι εξοπλισμένο με λειτουργία face unlock, επιτρέποντας άνετες και ασφαλείς συνδέσεις. Για την πλήρη προστασία της ίδιας της συσκευής, μπορεί να συνδυαστεί μια διαφανής θήκη, καθώς και μια θήκη folio6 με βάση στήριξης για άνετη περιήγηση χωρίς χέρια.

    Plug & Play με το Lenovo 500 USB Type-C® Universal Dock

    Εάν αναζητάτε ένα Universal USB Type-C που θα προσφέρει εύκολη σύνδεση και αναπαραγωγή σχεδιασμένη για αυξημένη ευελιξία και παραγωγικότητα, αυτή η βάση σύνδεσης σας προσφέρει ακριβώς αυτό. Με ένα μόνο καλώδιο οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν γρήγορες μεταφορές δεδομένων, διπλές οθόνες 4K, ασφαλή επέκταση της θύρας, γνωρίζοντας ότι χρησιμοποιούν μια λύση της οποίας το 40% του εξωτερικού κελύφους της βάσης είναι πλαστικό ανακυκλωμένου περιεχομένου μετά την κατανάλωση.

     

    Product Specifications

     

      IdeaPad Pro 5 (14”, 8) IdeaPad Pro 5 (16”, 8)
    Dimensions & Weight (mm) 312 x 221x as thin as 15.99

    (inches) 12.28” x 8.70” x as thin as 0.62”

    Starting at 1.43 kg (3.15lbs)

    (mm) 356 x 251 x as thin as 17.9

    (inches) 14.01” x 9.88” x as thin as 0.70”

    Starting at 2kg (4.41lbs)

    Display 14-inch, 2.8K IPS, 16:10, 400 nits, 120Hz, 100% sRGB

     

    14-inch, 2.2K IPS, 16:10, 300 nits, 60Hz, 100% sRGB

    16-inch, 2.5K IPS, 16:10, 350 nits, 120Hz, 100% sRGB
    Processor AMD Ryzen 7 7840HS

    AMD Ryzen 5 7640HS

    AMD Ryzen 7 7735HS

    AMD Ryzen 7 7840HS

    AMD Ryzen 5 7640HS

    AMD Ryzen 7 7735HS

    AMD Ryzen 5 7535HS

    Graphics  AMD Integrated Graphics NVIDIA GeForce Next-Gen Laptop GPUAMD Integrated Graphics

     

    Memory LPDDR5X: 16 GB/32 GB; Dual Channel

    LPDDR5: 16 GB/32 GB; Dual Channel

    LPDDR5X: 16 GB/32 GB; Dual Channel

    LPDDR5: 16 GB/32 GB; Dual Channel

    Storage8 M.2 PCle SSD: 512GB/1TB M.2 PCle SSD: 512 GB/1 TB
    Operating System Windows 11 Home Windows 11 Home
    Battery1 75WHr Polymer

     

    75WHr Polymer

     

    Camera IR FHD Camera with ToF Sensor

    Privacy Shutter

    IR FHD Camera with ToF Sensor

    Privacy Shutter

    Ports 1 x USB 4.0 Type-C

    1 x USB 3.2 Gen 1 Type-C (support USB + Power delivery + Display port)

    2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A

    1 x HDMI™ 2.1

    1 x SD Card Reader

    1 x Audio Jack

    1 x USB 4.0 Type-C

    1 x USB 3.2 Gen 1 Type-C  (support USB + Power Delivery + Display)

    2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A

    1 x HDMI 2.1

    1 x SD Card Reader

    1 x Audio Jack

    Audio 2 x 2W speakers and Dolby Atmos 2 x 2W speakers and Dolby Atmos
    Microphone Dual Microphone Array Dual Microphone Array
    Connectivity Up to Wi-Fi 6E10

    Up to Bluetooth 5.1

    Up to Wi-Fi 6E10

    Up to Bluetooth 5.1

    Colors4 Arctic Grey, Frost Blue Arctic Grey, Frost Blue
    Certification Eyesafe Certified, TÜV Rheinland Low Blue Light Certification Eyesafe Certified, TÜV Rheinland Low Blue Light Certification
       
    IdeaPad Pro 5i (14”, 8) IdeaPad Pro 5i (16”, 8)
    Dimensions & Weight (mm) 312 x 221x as thin as 15.99

    (inches) 12.28” x 8.70” x as thin as 0.62”

    Starting at 1.43kg (3.15lbs)

    (mm) 356 x 251 x as thin as 17.9

    (inches) 14.01” x 9.88” x as thin as 0.70”

    Starting at 2kg (4.41lbs)

    Display 14” 2.8K (2880 x 1800) IPS, 16:10, 400 nits, 120Hz, 100% sRGB

     

    14” 2.2K (2240 x 1400) IPS, 16:10, 300 nits, 60Hz, 100% sRGB

    16” 2.5K (2560 x 1600) IPS, 16:10, 350 nits, 120Hz, 100% sRGB
    Processor Next-Gen Intel Core i7

    Next-Gen Intel Core i5

     

    Next-Gen Intel Core i7

    Next-Gen Intel Core i5

    Graphics NVIDIA GeForce Next-Gen Laptop GPU Intel Integrated Graphics NVIDIA GeForce Next-Gen Laptop GPU

    Intel Integrated Graphics

    Memory LPDDR5:16GB/32GB; Dual Channel LPDDR5:16GB/32GB; Dual Channel
    Storage8 M.2 PCLe SSD: 512GB/1 TB M.2 PCLe SSD: 512GB/1 TB
    Operating System Windows 11 Home Windows 11 Home
    Battery1 75WHr Polymer

     

    75WHr Polymer

     

    Camera IR FHD Camera with ToF Sensor

    Privacy Shutter

    IR FHD Camera with ToF Sensor

    Privacy Shutter

    Ports 1 x USB Type-C Thunderbolt 4.0

    1 x USB 3.2 Gen 1 Type-C(support USB + Power delivery + Display port)

    2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A

    1 x HDMI 2.1

    1 x SD Card Reader

    1 x Audio Jack

    1 x USB Type-C Thunderbolt 4.0

    1 x USB 3.2 Gen 1 Type-C(support USB + Power delivery + Display port)

    2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A

    1 x HDMI 2.1

    1 x SD Card Reader

    1 x Audio Jack

    Audio 2 x 2W speakers and Dolby Atmos 2 x 2W speakers and Dolby Atmos
    Microphone Dual Microphone Array Dual Microphone Array
    Connectivity Up to Wi-Fi 6E

    Up to Bluetooth 5.1

    Up to Wi-Fi 6E

    Up to Bluetooth 5.1

    Colors4 Arctic Grey, Blue Frost Arctic Grey, Blue Frost
    Certification Eyesafe Certified, TÜV Rheinland Low Blue Light Certification Eyesafe Certified, TÜV Rheinland Low Blue Light Certification
       
    IdeaPad Slim 5 (14”, 8) IdeaPad Slim 5 (16”, 8)
    Dimensions & Weight Metal Configuration

    (mm) 312 x 221 x as thin as 16.9

    (inches) 12.28” x 8.70” x as thin as 0.67”

    Starting at 1.39-1.59kg (3.06-3.50lbs)

    Metal Configuration

    (mm) 356 x 251 x as thin as 16.9

    (inches) 14.02” x 9.88 x as thin as 0.67”

    Starting at 1.79-1.99kg (3.94-4.38lbs)

    Display 14” 2.2K (2240 x 1400) IPS, 16:10, 300 nits, 60Hz, 100% sRGB

     

    14” WUXGA (1920 x 1200) IPS, 16:10, 300 nits, 60Hz, 45% NTSC

     

    14” WUXGA (1920 x 1200) OLED IPS, 16:10, 400 nits, 60Hz, 100% DCI-P3

    16” 2.5K (2560 x 1600) IPS, 16:10, 350nits, 60Hz, 100% sRGB Touchscreen

     

    16” WUXGA (1929 x 1200) IPS, 16:10, 300 nits, 60Hz, 45% NTSC, Touchscreen (optional)

    Processor AMD Ryzen 7 7730U

    AMD Ryzen 5 7530U

    AMD Ryzen 3 7330U

    AMD Ryzen 7 7730U

    AMD Ryzen 5 7530U

    AMD Ryzen 3 7330U

    Graphics AMD Integrated Graphics Intel Integrated Graphics
    Memory 8GB: Single Channel

    DDR4: 16GB; Dual Channel

    8GB: Single Channel

    DDR4: 16GB; Dual Channel

    Storage8 M.2 PCle SSD: 256GB/512GB/1TB M.2 PCle SSD: 256GB/512GB/1TB
    Operating System Windows 11 Home Windows 11 Home
    Battery1 47WHr Polymer

    56.6WHr Polymer

    Rapid Charge Boost: 15 min for up to 2 hours9

    47WHr Polymer

    56.6WHr Polymer

    75.4WHr Polymer

    Rapid Charge Boost: 15 min for up to 2 hours9

    Camera FHD Camera

    IR FHD Camera with ToF Sensor

    Privacy shutter

    FHD Camera

    IR FHD Camera with ToF Sensor

    Privacy shutter

    Ports 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-C (full-function)

    2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A (One Always on)

    1 x HDMI 1.4b

    1 x Mini SD Card Reader

    1 x Audio Jack

    2 x USB 3.2 Gen 1 Type-C (full-function)

    2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A (One Always on)

    1 x HDMI 1.4b

    1 x Mini SD Card Reader

    1 x Audio Jack

    Audio 2 x 2W user-facing speakers and Dolby Audio 2 x 2W user-facing speakers and Dolby Audio
    Microphone Dual Microphone Array Dual Microphone Array
    Connectivity Up to Wi-Fi 6E10

    Up to Bluetooth 5.1

    Up to Wi-Fi 6E10

    Up to Bluetooth 5.1

    Colors4 Cloud Grey, Abyss Blue,

    Violet (on the metal configuration)

    Cloud Grey, Abyss Blue,

    Violet (on the metal configuration)

    Certification TÜV Rheinland Low Blue Light Certification TÜV Rheinland Low Blue Light Certification
     
    IdeaPad Slim 5i (14”, 8) IdeaPad Slim 5i (16”, 8)
    Dimensions & Weight Metal Configuration

    (mm) 312 x 221 x as thin as 16.9

    (inches) 12.28” x 8.70” x as thin as 0.67”

    Starting at 1.39-1.59kg (3.06-3.50lbs)

    Metal Configuration

    (mm) 356 x 251 x as thin as 16.9

    (inches) 14.02” x 9.88” x as thin as 0.67”

    Starting at 1.79-1.99kg (3.94-4.38lbs)

    Display 14” 2.2K (2240 x 1400) IPS, 16:10, 300 nits, 60Hz, 100% sRGB

     

    14” WUXGA (1920 x 1200) IPS, 16:10, 300 nits, 60Hz, 45% NTSC

     

    14” WUXGA (1920 x 1200) OLED IPS, 16:10, 400 nits, 60Hz, 100% DCI-P3

    16” 2.5K (2560×1600) IPS, 16:10, 350 nits, 60Hz, 100% sRGB, Touchscreen

     

    16” WUXGA (1920 x 1200) IPS, 16:10, 300 nits, 60Hz, 45% NTSC, Touchscreen (optional)

    Processor Up to next-gen Intel Core i7

    Up to next-gen Intel Core i5

     

    Up to next-gen Intel Core i7

    Up to next-gen Intel Core i5

     

    Graphics  Intel Integrated Graphics

     

     Intel Integrated Graphics

     

    Memory 8GB; Single Channel

    LPDDR5/LPDDR5X: 16GB; Dual Channel

    8GB; Single Channel

    LPDDR5/ 16GB; Dual Channel

    Storage8 M.2 PCle SSD: 256GB/512GB/1TB M.2 PCle SSD: 256GB/512GB/1TB
    Operating System Windows 11 Home Windows 11 Home
    Battery1 47WHr Polymer

    56.6WHr Polymer

    Rapid Charge Boost: 15 min for up to 2 hours9

    47WHr Polymer

    56.6WHr Polymer

    75.4WHr Polymer

    Rapid Charge Boost: 15 min for up to 2 hours9

    Camera FHD Camera

    IR FHD Camera with ToF Sensor

    Privacy shutter

    FHD Camera

    IR FHD Camera with ToF Sensor

    Privacy shutter

    Ports 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-C (full-function)

    2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A (One Always on)

    1 x HDMI 1.4b

    1 x Mini SD Card Reader

    1 x Audio Jack

    2 x USB 3.2 Gen 1 Type-C (full-function)

    2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A (One Always on)

    1 x HDMI 1.4b

    1 x Mini SD Card Reader

    1 x Audio Jack

    Audio 2 x 2W user-facing speakers and Dolby Audio 2 x 2W user-facing speakers and Dolby Audio
    Microphone Dual Microphone Array Dual Microphone Array
    Connectivity Up to Wi-Fi 6E

    Up to Bluetooth 5.1

    Up to Wi-Fi 6E

    Up to Bluetooth 5.1

    Colors4 Cloud Grey, Abyss Blue,

    Violet (on the metal configuration)

    Cloud Grey, Abyss Blue,

    Violet (on the metal configuration)

    Certification TÜV Rheinland Low Blue Light Certification TÜV Rheinland Low Blue Light Certification

     

     
     IdeaPad Flex 3i Chromebook (12, 8)
    Processor Intel Processor N100

    Intel Processor N200

    Operating System ChromeOS
    Memory LPDDR5: 4GB / 8GB
    Storage8 eMMC: 64 GB / 128 GB
    Display 12.2” (1920 x 1200) IPS,16:10, 300 nits

    TÜV Rheinland Low Blue Light Certified Touchscreen

    Dimensions & Weight 11.18“ x 8.27” x 0.72”

    Starting at 1.25kg (2.76 lb)

    Hinge 360°
    Battery1 Up to 12 hours1
    Camera 720p / 1080p
    Ports 1 x MicroSD card slot

    1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C port (full functioned)

    2 x USB 3.2 Gen1 Type-A port

    1 x Combo Audio Jack

    1 x HDMI 1.4

    Audio 2 x 2W Stereo Speakers with MaxxAudio®
    Connectivity Up to Intel Wi-Fi 6 6E (802.11 ax 2×2 MIMO)

    Bluetooth 5.2 Combo with Wi-Fi Card

    Colors4 Cloud Grey, Abyss Blue

     

     
    IdeaCentre Mini (1L, 8)
    Dimensions & Weight 7.68” x 7.52” x 1.53”

    Starting at 1.81 kg (3.99 lbs.)

    Processor Up to next-gen Intel Core i7processors
    Graphics Intel Iris® Xe graphics
    Memory 2 x SO-DIMM DDR4 (8GB / 16GB)
    Storage8 2 x Gen4 SSD (256GB / 512GB / 1TB)
    Operating System Windows 11 Pro (select markets only)

    Windows 11 Home

    Power Supply 150W built-in PSU
    Ports Front:

    2 x USB 3.2 Gen2

    1 x Type-C USB 3.2 Gen2

    1 Combo Audio Jack

     

    Rear:

    1 x 2.5G LAN (RJ45)

    1 x USB 3.2 Gen 2

    1 x USB 2.0

    1 x Type-C Thunderbolt 4.0

    1 x DisplayPort 1.4b

    1 x HDMI 2.1 TMDS

     

    Connectivity Wi-Fi 6 (802.11 ax)

    Bluetooth 5.2 / 5.0

    Colors4 Cloud Grey

     

     
    Lenovo Smart Tab M9
    Dimensions & Weight 215.43mm x 136.76mm x 7.99mm

    ~344 g (0.76 lbs)

    Display 9” LCD, 1340 x 800 resolution, 176 PPI
    Processor MediaTek Helio G80 Octa-Core processor

    2 x A75 2.0 GHz + 6 x A551.8 GHz

    Memory 3GB + 32GB / 4GB+64GB / 4 + 128GB
    Storage8 Up to 128G storage
    Operating System Android 12, ready for Android 13
    Battery1 5100mAh (Typ.), supports 15w+ fast charge9 / Type C 2.0 USB
    Camera 2MP + 8MP
    Audio 2 speakers and Dolby Atmos, single microphone
    Connectivity Wi-Fi, Bluetooth 5.1
    Colors4 Arctic Grey, Frost Blue
    Accessories6 Clear Case or Folio Case can be bundled with the tablet, Folio case also sold separately

    *********

    1. Όλοι οι ισχυρισμοί για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι κατά προσέγγιση και βασίζονται σε εσωτερικές δοκιμές κάτω από βέλτιστες συνθήκες εργαστηρίου και δικτύου. Η πραγματική απόδοση της μπαταρίας ποικίλλει και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η διαμόρφωση και η χρήση του προϊόντος, το λογισμικό, οι συνθήκες λειτουργίας, η ασύρματη λειτουργικότητα, οι ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας, η φωτεινότητα της οθόνης και άλλοι παράγοντες. Η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας θα μειωθεί φυσικά με το χρόνο και τη χρήση.

    2. Η επαναφόρτιση της μπαταρίας από 0% χωρητικότητα θα φορτιστεί στο 25% σε 15 λεπτά.

    3. Το IdeaPad Slim 5i (14”, 8) διαθέτει 3 επιλογές διαμόρφωσης πάνελ: FHD OLED, FHD LCD, 2,2K LCD. Η διαθεσιμότητα θα διαφέρει ανάλογα με τη γεωγραφία.

    4. Οι επιλογές χρωμάτων και τα προαιρετικά αξεσουάρ ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη γεωγραφία και τη διαθεσιμότητα.

    5. Προϊόντα και προσφορές Premium Care Plus υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές και το επίπεδο εξυπηρέτησης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη γεωγραφική τοποθεσία. Η Lenovo διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις προσφορές και τις προδιαγραφές προϊόντων ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση.

    6. Τόσο η διαφανής θήκη όσο και η θήκη folio είναι προαιρετικά αξεσουάρ που μπορούν να συνδυαστούν με την αγορά του tablet, που ισχύει με το επιλεγμένο SKU. Η θήκη folio μπορεί να πωληθεί και χωριστά.

    7. Οι τιμές ενδέχεται να μην περιλαμβάνουν φόρο και δεν περιλαμβάνουν αποστολή ή επιλογές και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. ισχύουν πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις. Οι τιμές μεταπωλητή ενδέχεται να διαφέρουν. Οι ημερομηνίες στο ράφι και οι επιλογές χρώματος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη γεωγραφία και τα προϊόντα ενδέχεται να είναι διαθέσιμα μόνο σε επιλεγμένες αγορές. Όλες οι προσφορές υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Η Lenovo διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις προσφορές προϊόντων, τις δυνατότητες και τις προδιαγραφές ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

    8. Η πραγματική διαθέσιμη χωρητικότητα είναι μικρότερη και ποικίλλει λόγω πολλών παραγόντων, όπως η μορφοποίηση, η κατάτμηση και το λειτουργικό σύστημα κ.λπ. που χρησιμοποιούν μέρος αυτής της χωρητικότητας. Η διαθέσιμη χωρητικότητα ενδέχεται να αλλάξει με ενημερώσεις λογισμικού.

    9. Ισχύει με συμβατούς προσαρμογείς φόρτισης. Ο πραγματικός χρόνος χρήσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις διαφορετικές διαμορφώσεις.

    10. Απαιτεί Wi-Fi router και αγορά πακέτου δεδομένων που μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία. Ισχύουν πρόσθετοι όροι, προϋποθέσεις ή/και χρεώσεις. Οι ταχύτητες σύνδεσης θα διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία, το περιβάλλον, τις συνθήκες δικτύου και άλλους παράγοντες.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»