18.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Lenovo Legion Slim 7i: Απολαύστε συναρπαστικό παιχνίδι με το ελαφρύτερο Gaming laptop GeForce RTX 15 ιντσών στον κόσμο

    Η περίοδος των διακοπών προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να αφιερώσετε χρόνο στο αγαπημένο σας παιχνίδι. Αλλά όταν έρθει η ώρα να επιστρέψετε στην εργασία ή στο σχολείο, μην ξεχνάτε ότι τα gaming laptops της Lenovo, με ειδικά γραφικά και Windows 10, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά περισσότερα από απλό gaming. Για να σας δώσουμε την ελευθερία να μεταφέρετε τη συσκευή σας όπου θέλετε, σας παρουσιάζουμε το ελαφρύτερο gaming laptop GeForce RTX όλων των εποχών, το νέο Lenovo Legion Slim 7i, που διατίθεται σε συμπαγές μέγεθος 15 ιντσών, με έως και 10ης γενιάς Intel Core i9 HK-series επεξεργαστή. Διαθέσιμο σε απόχρωση Slate Grey και κατασκευασμένο από αλουμίνιο αεροδιαστημικής ποιότητας για αντοχή και εξαιρετικά μικρό βάρος, το laptop αυτό προσφέρει εντυπωσιακά frame rates και μειωμένους χρόνους φόρτωσης.

    Με έως και NVIDIA GeForce RTX 2060 με Max-Q Design GPUs για ray tracing σε πραγματικό χρόνο, οι μηχανικοί της Lenovo συνεργάζονται στενά με την NVIDIA σε laptops με διαμόρφωση Max-Q, για να αναπτύξουν νέες δυνατότητες που αυξάνουν τόσο την απόδοση όσο και τη βελτιστοποίηση ισχύος, όπως η τεχνολογία Advanced Optimus που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα γραφικά του συστήματος, για να επιμηκύνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και για μέγιστο ρυθμό καρέ, όταν παίζετε σε μοντέλα με επιλογή Full HD.

    Έως σήμερα, τo CPU και το GPU ενός laptop είχαν προκαθορισμένη και σταθερή ισχύ, ανεξάρτητα από τον τύπο του περιεχομένου που εκτελούσαν. Τώρα, με την ενσωματωμένη τεχνολογία Max-Q Dynamic Boost, η όποια επιτρέπει την αυτόματη εξισορρόπηση ισχύος GPU και CPU σε πραγματικό χρόνο, το σύστημά του νέου Lenovo Legion Slim 7i μεταφέρει ισχύ από το CPU στο GPU αυτόματα κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων βαρέως τύπου, όπως το gaming.  Η έξυπνη αυτή διαχείριση αναγκών ισχύος που πραγματοποιείται από καρέ σε καρέ, έχει ως αποτέλεσμα ομαλότερο παιχνίδι και έως και 10% αύξηση της απόδοσης του laptop σας.

    Επιπλέον δυνατότητες που υποστηρίζονται από το NVIDIA στο Lenovo Legion Slim 7i με έως και GeForce RTX GPUs, περιλαμβάνουν βελτιωμένη τεχνολογία DLSS 2.0 (Deep Learning Super Sampling), η οποία χρησιμοποιεί AI για να αυξήσει τους ρυθμούς των καρέ έως και δύο φορές, διατηρώντας ταυτόχρονα πιο ευκρινή εικόνα με τα μισά pixel, όταν είναι ενεργοποιημένο το ray tracing.

    Επαγγελματικό παιχνίδι, με ένα laptop που δεν υπερθερμαίνεται ποτέ

    Μικρότερος όγκος στα 17,9 χιλιοστά (0,71 ίντσες) και βάρος μόλις 1,86 κιλά σημαίνει περισσότερη κινητικότητα, χαρακτηριστικό που υποστηρίζεται από τη 71WHr μπαταρία για έως 7,75 ώρες αδιάκοπης χρήσης και το Rapid Charge Pro Για να δημιουργήσουμε πιο λεπτά και πιο ελαφριά gaming laptops κάθε χρόνο, βελτιστοποιούμε συνεχώς τη θερμική απόδοση  μέσω των εξυπνότερων λύσεων ροής αέρα του Lenovo Legion Coldfront 2.0. Με νέες οπές πάνω από το πληκτρολόγιο, το επανασχεδιασμένο σύστημα εισαγωγής αέρα είναι 31% μεγαλύτερο στο Lenovo Legion Slim 7i, έτσι ώστε να προσφέρει καλύτερη διαχείριση της θερμότητας κατά τη διάρκεια του gaming, με έως και 115% περισσότερη ροή αέρα στo CPU και το GPU από ό, τι στις προηγούμενες γενιές. Παράλληλα, έχει αυξηθεί ο αριθμός λεπίδων του ανεμιστήρα εξάτμισης για περισσότερο αέρα, ενώ αισθητήρες 5 σημείων παρακολουθούν αδιάκοπα το σύστημα για τυχόν αυξημένες απαιτήσεις ισχύος. Έτσι, ο θόρυβος από τους ανεμιστήρες ψύξης δεν θα ενοχλήσει ποτέ τον απίστευτα συναρπαστικό ήχο του συστήματος ηχείων Dolby Atmos με Sound Radar by Dolby.

    Έτοιμοι για μάχη ανά πάσα στιγμή, με τα εξυπνότερα χαρακτηριστικά του Legion Slim 7i

    Κάντε εκκίνηση και συνδεθείτε άμεσα, χρησιμοποιώντας το βιομετρικό Fingerprint Reader που είναι ενσωματωμένο στο κουμπί έναρξης λειτουργίας, ενώ για επιπλέον προστασία της ιδιωτικότητάς σας, χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο Privacy Shutter στη web κάμερα. Και επειδή οι ανάγκες και οι επιθυμίες κάθε παίκτη είναι διαφορετικές, προσφέρουμε έως 2 TB M.2 NVMe PCIe SSD (RAID 0) storage, μνήμη έως 32 GB 3200 MHz DDR4 και πολλές επιλογές οθόνης 15,6 ιντσών, συμπεριλαμβανομένων έως και IPS 4K VESA DisplayHDR 400 με 100% Adobe RGB, ρυθμό ανανέωσης 60Hz και φωτεινότητα 600 nits – ιδανική για streamers. Εναλλακτικά, εάν προτιμάτε eSports και θέλετε να φτάνετε τα 144 καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS) στα 144Hz για λιγότερη καθυστέρηση σε μια οθόνη Full HD IPS με 100% χρωματική γκάμα sRGB, η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας. Όλες οι οθόνες μας έχουν αναλογία οθόνης 85,6% και υποστηρίζουν Dolby Vision, το οποίο απογειώνει την εικόνα μέσω απίστευτης φωτεινότητας, αντίθεσης, χρώματος και λεπτομέρειας. Σε σύγκριση με ένα τυπικό display, το Dolby Vision μπορεί να προσφέρει ακόμη πιο φωτεινό χρώμα και αντίθεση, με πιο σκούρα μαύρα. Το αποτέλεσμα είναι μια ολοζώντανη εικόνα, που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι κοιτάζετε μια οθόνη φορητού υπολογιστή.

    Απαλό πληκτρολόγιο με εκπληκτική αίσθηση στη χρήση

    Το Lenovo Legion Slim 7i έρχεται με ενισχυμένο πληκτρολόγιο TrueStrike, ήδη αγαπημένο χαρακτηριστικό στους gamers, που προσφέρει μια πιο ικανοποιητική, βαθύτερη αίσθηση σε κάθε πλήκτρο. Απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματα ενός πλήρους μεγέθους gaming keyboard, σε ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο που περιλαμβάνει 100% anti-ghosting, αριθμητικό πληκτρολόγιο, πλήκτρα βέλους πλήρους μεγέθους και ένα μεγάλο γυάλινο trackpad, ενώ μπορείτε ακόμη να επιλέξετε την προσθήκη του  Corsair® iCUE RGB για φωτισμό κάθε πλήκτρου.

    Όπου και αν βρίσκεστε, τώρα μπορείτε να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα ενός εξαιρετικά φορητού laptop, που προσφέρει γρήγορη συνδεσιμότητα με Intel Wi-Fi 6 (Gig +), δύο θύρες Thunderbolt και Bluetooth 5. Ενναλακτικά, μπορείτε απλώς να επιλέξετε να έχετε πιο βελτιωμένη απόδοση στο σπίτι με το προαιρετικό Lenovo Legion BoostStation eGPU.

    Τέλος, για πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες gaming ρυθμίσεις και στοιχεία ελέγχου στο νέο Lenovo Legion Slim 7i, αλλά και σε όλα τα αγαπημένα σας Lenovo Legion desktop PCs και laptops, ανακαλύψτε τις επιλογές που σας προσφέρει το Lenovo Vantage for Gaming, για να δημιουργήσετε τη δική σας προσωποποιημένη gaming εμπειρία. Παράλληλα, για όσους θέλουν να φτάσουν το παιχνίδι στο έπακρο σε όποιο Lenovo Legion desktop ή laptop και αν χρησιμοποιούν, μπορούν να λάβουν τεχνικές συμβουλές από μέλη της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών, όταν επιλέξουν το πακέτο υπηρεσιών Lenovo Legion Ultimate Support, που παρέχεται δωρεάν για το πρώτο έτος. Πολλοί από τους τεχνικούς υποστήριξης του Lenovo Legion Ultimate Support είναι οι ίδιοι gamers, οπότε έχουν τις απαντήσεις σε όποιο πρόβλημα και αν προκύψει, ενώ μπορούν να δώσουν συμβουλές και κόλπα βελτιστοποίησης λογισμικού που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τον ανταγωνισμό.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»