13.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    LG Libero Plus Smart Ιnverter: Νέα μοντέλα οικιακών κλιματιστικών

    H LG παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τα νέα μοντέλα της σειράς οικιακών κλιματιστικών Libero Plus Smart Ιnverter, τα οποία αποτελούν την ιδανική λύση για τη ψύξη και θέρμανση οποιουδήποτε χώρου και τη δημιουργία ενός υγιούς και ευχάριστου κλίματος. Με κομψό σχεδιασμό, εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και μοναδικά αθόρυβη λειτουργία, τα νέα Libero Plus Smart Ιnverter κλιματιστικά βελτιώνουν αισθητά το περιβάλλον στο χώρο διαβίωσης του χρήστη ανάλογα με τις ανάγκες του και την εποχή.

    LG Libero Plus Smart Inverter photo 1

    Η δυνατότητα έξυπνης διάγνωσης είναι ένα από νέα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα νέα μοντέλα χάρη στη λειτουργία Smart Diagnosis. Ο χρήστης μπορεί πλέον μέσα από το smartphone κινητό του να ελέγξει τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού ή αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα να ειδοποιηθεί άμεσα, να το ελέγξει και να ενημερωθεί με μια σειρά από συμβουλές αντιμετώπισης του προβλήματος πριν επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας.

    Ταυτόχρονα, διαθέτουν τη λειτουργία Active Energy Control, η οποία ρυθμίζει τη μέγιστη συχνότητα του κινητήρα του συμπιεστή και ενισχύει την εξοικονόμηση ενέργειας. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει την προσαρμογή της απόδοσης της μονάδας ανάλογα με την ανάγκη του χώρου. Ο χρήστης μπορεί να μειώσει την απόδοση της μονάδας όταν ο χώρος έχει μειωμένες ανάγκες, όπως για παράδειγμα λιγότερα άτομα ή χαμηλότερη εξωτερική θερμοκρασία, εξοικονομώντας έως και 57% ενέργεια σε σχέση με το συμβατικό τρόπο λειτουργίας.

    Επιπλέον, τα νέα κλιματιστικά Libero Plus Smart Ιnverter της LG διαθέτουν την λειτουργία Comfort air η οποία φροντίζει ώστε η περσίδα στην έξοδο του αέρα να πάρει αυτόματα την κατάλληλη θέση ανάλογα με το αν η μονάδα λειτουργεί σε ψύξη ή σε θέρμανση. Έτσι, ο χρήστης αποφεύγει την απευθείας έκθεση στο ρεύμα του εξερχόμενου αέρα και απολαμβάνει περισσότερη άνεση στον ύπνο και συνολικά στο περιβάλλον του σπιτιού.

    LG Libero Plus Smart Inverter photo 2

    Ένα από τα πιο πρακτικά χαρακτηριστικά των οικιακών κλιματιστικών Libero Plus Smart Ιnverter, είναι το Energy Display, δηλαδή η ένδειξη της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στην ειδική πρόσοψη LCD της μονάδας. Η οθόνη δείχνει τόσο την τρέχουσα κατανάλωση όσο και τη συνολική κατανάλωση. Στην ίδια οθόνη για περισσότερη ευκολία φαίνεται η θερμοκρασία, το βήμα ανεμιστήρα που έχει επιλέξει ο χρήστης καθώς και ο προγραμματισμός ύπνου.

    Τέλος, η νέα σειρά διαθέτει 10ετή εγγύηση για τον συμπιεστή, φέρει ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό ‘Eurovent’, καθώς και αποκλειστική αντιδιαβρωτική προστασία Gold Fin στην εξωτερική μονάδα, ενώ χάρη στον κεκλιμένο ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας, επιτυγχάνεται εξαιρετικά χαμηλός θόρυβος της συσκευής.

    Τα νέα μοντέλα οικιακού κλιματισμού της σειράς Libero Plus Smart Ιnverter της LG είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»