16.8 C
Cyprus
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Lucasfilm: Καθυστερεί τη διάθεση του Star Wars Episode IX και αυτός είναι ο λόγος

    Η Lucasfilm ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει τη διάθεση του Star Wars Episode IX και έτσι, ενώ αρχικά αναμενόταν να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του κάποια στιγμή μέσα στον Μάιο του 2019, η διάθεση της νέας ταινίας προγραμματίζεται για τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Η ανακοίνωση αυτή δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη και αυτό γιατί έρχεται μόλις μετά από μια εβδομάδα από την απόλυση του Colin Trevorrow, που είχε αναλάβει χρέη σκηνοθέτη.

    Episode-IX-header

    Η Lucasfilm είχε ανακοινώσει ότι θα τον αντικαταστήσει με τον JJ Abrams, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και την ταινία του 2015. Φέτος, υπήρξε έντονη φημολογία, ότι η ταινία έπρεπε να ξαναγραφεί από την αρχή. Ένας από τους λόγους, ήταν ο θάνατος της Carrie Fisher, της πριγκίπισσας Leia. Είχε λεχθεί, ότι θα διαδραμάτιζε σημαντικό ρόλο στο Episode IX, ο θάνατός της όμως άλλαξε τα δεδομένα. Το σενάριο θα πρέπει να προσαρμοστεί κατάλληλα, για να φύγει το βάρος της πλοκής από τον συγκεκριμένο ρόλο.

    Η Disney είχε πληρώσει περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα του Star Wars πριν από πέντε χρόνια. Το Episode IX λέγεται ότι θα είναι η τελευταία ταινία στο επιτυχημένο franchise.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»