22.3 C
Cyprus
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Majority STUDIO 1: Τα ιδανικά ακουστικά για οικιακή και επαγγελματική χρήση

    προσοχή στη λεπτομέρεια…

    Σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών μουσικόφιλων, τα ακουστικά STUDIO 1 της Majority, συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία, κομψή σχεδίαση και εξαιρετικές επιδόσεις, θέτοντας νέα πρότυπα στην αγορά!

    Πρόκειται για ακουστικά κλειστού τύπου, over-ear, με δυναμικούς οδηγούς, διαμέτρου 50mm. Οι οδηγοί είναι κατασκευασμένοι από ποιοτικά πολυκαρβονικά υλικά, με συνδυασμό αλουμινίου και χαλκού στην καλωδίωση.

    Τα τεχνικά χαρακτηριστικά παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και προδιαθέτουν για τις δυνατότητες των Majority Studio 1. Με αντίσταση στα 32 Ohm και ευαισθησία στα 94 ±3dB καταλαβαίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα εύκολο φορτίο. Όπερ σημαίνει, μειωμένη ζήτηση ισχύος από το ενισχυτικό στάδιο και δυνατότητα χρήσης με φορητές συσκευές.

    Συνολικά, οφείλουμε να σταθούμε στην υψηλή ποιότητα κατασκευής, ειδικά στο ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής, τη δυνατότητα περιστροφής και το στήριγμα κεφαλής ενώ τα μαξιλαράκια αυτιών με αντικραδασμική προστασία καθιστούν τα ακουστικά Studio 1 τα «απόλυτα» ακουστικα που συνδιαζουν ποιότητα, άνεση και ευελιξία. Οι Αγγλοι μάλιστα επαίρονται και για το γεγονός ότι τα ακουστικά Majority Studio 1 αναπτύχθηκαν και σχεδιάστηκαν στο Cambridge του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Τελικά… η πρόταση της Majority φέρει χαρακτηριστικά που δεν συναντάμε συχνά σε αυτή την κατηγορία τιμής (55 ευρώ), κατασκευαστικά και ηχητικά. Η φινέτσα και η αισθητική των Άγγλων σχεδιαστών κινείται σε υψηλά επίπεδα και τα Majority Studio 1 θα δώσουν λύση σε όσους θέλουν να τα συνδυάσουν για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Η υψηλή ποιότητα ήχου που προάγει το μουσικό περιεχόμενο τα καθιστά ιδανικό «εργαλείο» για DJ, mixers, ηχογράφηση στούντιο, παρακολούθηση ή gaming αλλά και μια εξαιρετική πρόταση για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της προσωπικής τους ακρόασης, σε σχέση με φθηνότερα ή ομότιμα ακουστικά που ήδη χρησιμοποιούν.

    ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

    Το Majority STUDIO 1 είναι διαθέσιμο στην κυπριακή αγορά από την MS Electronics.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»