12.7 C
Cyprus
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    May the 4th: Γιορτάστε την ημέρα του Star Wars με ασορτί …έπιπλα!

    Έπιπλα Star Wars; Ναι, και όμως! Η 4η Μαίου γιορτάζεται άτυπα από τους fans του Star Wars σε όλον τον κόσμο ως η ημέρα του αγαπημένου franchise. Αυτό προήλθε από το γνωστό πλέον σε όλους σλόγκαν των ταινιών: “May the Force be with you” το οποίο έχει παραφραστεί ως “May the Fourth” (May 4th – 4 Μαίου) και από έτσι καθιερώθηκε.

    Υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε αυτήν την ημέρα από το να κάνουμε μαραθώνιο των αγαπημένων μας ταινιών Star Wars, να παίξουμε τα σχετικά παιχνίδια (με σούπερ εκπτώσεις) και να… καθίσουμε σε ασορτί έπιπλα;

    Γιορτάζουμε την May the Fourth με …Star Wars έπιπλα;

    Η Disney συνεργάζεται με τον Φιλιππινέζο designer Kenneth Cobonpue ώστε να δημιουργήσουν τα τέλεια έπιπλα για κάθε fan του Star Wars. Ενώ είναι τα ιδανικά έπιπλα για τον κάθε «nerd» εκεί έξω, είναι ταυτόχρονα πολύ μοντέρνα και μίνιμαλ. Θα ταιριάξουν και στο πιο στιλάτο σπίτι.

    Τα υπέροχα έπιπλα θα κοστίσουν κάτι παραπάνω για τους απανταχού σκληροπυρηνικούς φαν – και όχι μόνο. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα $655 και φτάνουν τα $4,000.

    Ο Cobonpue είχε αρχικά αρνηθεί να συμμετάσχει στο πρότζεκτ. Kαθώς όπως είχε δηλώσει: «Δεν μπορώ να φτιάξω έπιπλα που θα είναι ρέπλικες από μηχανήματα. Ούτε να φτιάξω έπιπλα και να «κολλήσω» το πρόσωπο του Darth Vader». Όμως, όταν η Disney έγινε περισσότερο σαφής, ότι θέλουν την δική του υπογραφή για το πως ερμηνεύει το φαντασμαγορικό σύμπαν του Star Wars, τότε είπε αμέσως το «ναι».

    Star Wars έπιπλα Star Wars έπιπλα Star Wars έπιπλα Star Wars έπιπλα Star Wars έπιπλα Star Wars έπιπλα Star Wars έπιπλα

    Μη το χάσετε: May the 4th be with you… Με super εκπτώσεις σε πλήθος από Star Wars games!

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»