15.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    iStorm: Με κάθε αγορά Μac δώρο μία Polaroid Cube και με κάθε αγορά iPad δώρο Πακέτο Προστασίας iPlus

    Από σήμερα Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Μac, η iStorm σου κάνει ΔΩΡΟ την HD Action Camera Polaroid Cube, ενώ με κάθε αγορά iPad, το Πακέτο Προστασίας iPlus!

    istorm-xristougenna

    Tα καταστήματα iStorm αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να μπουν στο μαγικό κόσμο της Apple, να ανακαλύψουν την καινοτομία ενός Mac ή iPad και με τη βοήθεια των ειδικών της Apple να επιλέξουν αυτό που πραγματικά τους ταιριάζει. Επιπλέον, για όσους θέλουν να αποκτήσουν ακόμα πιο εξειδικευμένες γνώσεις, διατίθενται αντίστοιχα πακέτα υπηρεσιών, τα οποία καλύπτουν μεγάλο εύρος θεμάτων και βοηθούν στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των Apple προϊόντων. Τέλος, με τη μοναδική γκάμα αξεσουάρ, η iStorm αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τα δώρα των Χριστουγέννων!

    Η Action κάμερα της Polaroid αποτελεί το ιδανικό δώρο για φέτος τα Χριστούγεννα, για να απαθανατίσετε τις αγαπημένες σας στιγμές! Έχει μικρό και έξυπνο design, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη βίντεο σε ανάλυση έως 1080p και φωτογραφίες 6mp.  Παράλληλα, το iPlus είναι ένα πλήρες πακέτο ασφάλισης για τη νέα iOS συσκευή σας, το οποίο λειτουργεί συμπληρωματικά με την εγγύηση της Apple και καλύπτει για ένα χρόνο, από την ημερομηνία αγοράς: θραύση οθόνης, καταστροφή ή βλάβη από φωτιά και απώλεια λόγω κλοπής ή ληστείας. Για να απολαμβάνετε το iPad σας ξέγνοιαστα!

    Οι υπολογιστές Mac είναι τα πιο καινοτόμα μηχανήματα της Apple, με το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα, τεχνολογίες υψηλών επιδόσεων, εξαιρετική ποιότητα και design. To ίδιο και τα iPad που συνδυάζουν ποιότητα κατασκευής, design και φορητότητα. Με τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει το iPad, καθώς και με το μεγάλο αριθμό εφαρμογών, μπορεί να αποκτήσει κανείς απίστευτη ισχύ και τη δυνατότητα να κάνει εκπληκτικά πράγματα σχεδόν από οπουδήποτε.

    Η προσφορά ισχύει έως το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://store.istorm.gr/christmasoffer

    Καταστήματα iStorm:

    Αθήνα:
    Κατάστημα Κολωνακίου: 211 999 7590
    Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου Golden Hall: 211 999 7390
    Κατάστημα Γλυφάδας: 211 999 7480
    Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου River West: 211 999 7490

    Θεσσαλονίκη:
    Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου “Πλατεία”, στην Τσιμισκή: 211 999 7370
    Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου “Mediterranean Cosmos”: 211 999 7380

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»