14.7 C
Cyprus
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Mickey 17: Πότε θα δούμε το sci-fi θρίλερ με τον Robert Pattinson

    Η Warner Bros. Pictures αναβάλλει την επόμενη ταινία του σκηνοθέτη Bong Joon-ho, με τίτλο “Mickey 17”, το πολυσυζητημένο sci-fi θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson.

    Η ταινία είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου φέτος. Ωστόσο, μόνο μια δημοσιευμένη φωτογραφία είχαμε μέχρι στιγμής. Χωρίς αφίσες ή trailer δεν είναι έκπληξη ότι η Warner απέσυρε από το ημερολόγιο κυκλοφοριών τον Ιανουάριο.

    Η αναβολή έχει άμεση σχέση με την ταινία “Godzilla x Kong: The New Empire” του Adam Wingard που θα προβληθεί δύο εβδομάδες νωρίτερα, αντικαθιστώντας την κενή θέση στις 29 Μαρτίου.

    Τώρα η εταιρεία αποκαλύπτει ότι το “Mickey 17” θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου 2025, δηλαδή δέκα μήνες αργότερα από το αρχικό σχέδιο. Η ταινία επηρεάστηκε από τις απεργίες πέρυσι και άλλες αλλαγές στην παραγωγή και χρειάστηκε επομένως περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας επιτρέπει στην ταινία να προβληθεί σε αίθουσες IMAX, κάτι που η προηγούμενη ημερομηνία δεν θα επέτρεπε.

    Η ιστορία ακολουθεί τον Mickey, έναν αναλώσιμο εργαζόμενο που στέλνεται να κατακτήσει έναν παγωμένο κόσμο και σύντομα συνειδητοποιεί ότι το σώμα του μπορεί να αναγεννηθεί μετά τον θάνατο και οι μνήμες του διατηρούνται.

    Οι Toni Collette, Mark Ruffalo, Steven Yeun και Naomi Ackie είναι συμπρωταγωνιστές Robert Pattinson στην ταινία που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Edward Ashton. Αυτή είναι η πρώτη ταινία του Bong μετά το “Parasite” που έγινε η πρώτη μη αγγλόφωνη ταινία που κερδίζει το βραβείο καλύτερης ταινίας στα Όσκαρ.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»