18.1 C
Cyprus
Τρίτη, 28 Απριλίου, 2026
More

    “Microsoft Experience Day”: στις 28 Ιούνιου στο City of Dreams, Mediterranean με οικοδεσπότη την Chrisons Co. Ltd

    Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 στο City of Dreams, Mediterranean στη Λεμεσό, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο, η διαδραστική έκθεση της Microsoft Microsoft Experience Day.

    Οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι εταιρεία πληροφορικής Chrisons, με την υποστήριξη των συνεργατών της Microsoft, Logicom, Eunoia και Adacom.

    Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί γύρω από 6 βασικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων και της τεχνητής νοημοσύνης, της ασφαλούς παραγωγικότητας με το Microsoft 365, της καινοτομίας με το Power Platform, της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και της συμμόρφωσης, του Azure Arc & Azure Stack HCI και του Microsoft Surface.

    Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από 6 διαδραστικά περίπτερα που θα βρίσκονται στο χώρο της εκδήλωσης και θα είναι στελεχωμένα από εξειδικευμένους μηχανικούς cloud και ειδικούς στον αντίστοιχο τομέα, να εξερευνήσουν και να δουν από κοντά προηγμένες λύσεις στους πιο πάνω τομείς. Παράλληλα, θα καθοδηγηθούν μέσω στοχευμένων περιπτωσιολογικών μελετών που περιγράφουν λεπτομερώς λύσεις και υπηρεσίες για τοπικούς φορείς και οργανισμούς που καλύπτουν τον σχεδιασμό, τη στρατηγική, την υλοποίηση, την υποστήριξη και την ανάπτυξη.

    Οι υποψήφιοι πελάτες θα μπορούν επίσης να συναντηθούν με στελέχη των εταιρειών Logicom, Eunoia και Adacom για να συζητήσουν από κοντά τις ανάγκες πληροφορικής τους και να εξετάσουν τους επιχειρηματικούς στόχους και τις οικονομικές παραμέτρους.

    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έχουν προγραμματιστεί τρεις παρουσιάσεις, με ομιλητές από την Chrisons, την Adacom και την Eunoia, με θεματολογία σχετικά με το Power Platform, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τη συμμόρφωση και τα δεδομένα και την τεχνητή νοημοσύνη στο Azure.

    Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Για εγγραφές πατήστε εδώ.

    Related Articles



    Latest Articles



    Διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»