15.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    MIUI 10. Πρεμιέρα για τη νέα έκδοση του user interface της Xiaomi

    Η Xiaomi παρουσίασε σήμερα στη Shenzhen τα νέα “επετειακά” της μοντέλα Xiaomi Mi 8, Mi 8 Explorer Edition και Mi 8 SE, μας σύστησε όμως και το νέο MIUI 10, προς το παρόν στην κινεζική του έκδοση.

    MIUI-10

    Με έμφαση σε μία από τις τάσεις της εποχής, τις AI δυνατότητες, το MIUI είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει παρουσιάσει η εταιρεία. Προβάλλει τα πλεονεκτήματα μίας Full-Screen οθόνης μεγιστοποιώντας την προβολή, ενώ επιτρέπει τη χρήση gestures, για τον πανεύκολο χειρισμό της συσκευής.

    MIUI 10

    Και οι φωτογραφίες σας όμως θα γίνουν καλύτερες μέσω AI, καθώς μπορείτε να “συλλάβετε” τα καλύτερα πορτρέτα με όμορφα bokeh effects, αλλά και συμβατότητα τόσο με single όσο και με dual cameras.

    Επιπλέον, η εκτέλεση των ενεργειών στο MIUI 10 είναι εξαιρετικά γρήγορη, καθώς και εδώ η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης μειώνει το χρόνο φόρτωσης σχεδόν στο …μηδέν, μελετώντας τη συμπεριφορά σας και προβλέποντας τις ενέργειές σας.

    MIUI 10 2

    Τέλος, με τη βοήθεια του λειτουργικού μπορείτε να ελέγξετε τις έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας, τόσο δύσκολα όσο με ένα απλό …tap.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»