12.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    MWC 2018: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή των smartphones και της τεχνολογίας

    Το Mobile World Congress 2018 πλησιάζει και λίγες είναι οι μέρες που απομένουν μέχρι την πτήση της ομάδας μας για τη Βαρκελώνη. Το Σάββατο 24/02 το πολυμελές team του digitallife.com.cy και του myphone.gr φτάνει στη Βαρκελώνη, όπου την Κυριακή 26/02 ξεκινούν τα σημαντικά events πριν την έκθεση, που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1 Μαρτίου.

    MWC 2018

    Ποιες θα είναι όμως οι συσκευές που θα πρωταγωνιστήσουν στην έκθεση. Σίγουρα η ανακοίνωση των Samsung Galaxy S9/Galaxy S9+ θα είναι από τα πιο δυνατά “χαρτιά” (ίσως το δυνατότερο), με τα μοντέλα να έχουν διαρρεύσει πολλάκις και σχεδόν να γνωρίζουμε τα πάντα γι’ αυτά.

    Στο MWC 2018 θα δούμε ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις από εταιρείας όπως η Sony από την οποία θα δούμε νέα “διαφορετικά” Xperia, τη Huawei, την LG, τη Motorola, την Alcatel, τη Nokia κ.ά

    Οι επόμενες ημέρες θα είναι γεμάτες τεχνολογία και σίγουρα πολλές ανακοινώσεις, γι’ αυτό προετοιμαστείτε! Θα επανέλθουμε με πολλά θέματα, ανταποκρίσεις και παρουσιάσεις από την πιο σημαντική στιγμή των smartphones και της τεχνολογίας για το 2018.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»