17.7 C
Cyprus
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    MWC 2024: Νέο teaser για το OnePlus Watch 2

    Η OnePlus τις τελευταίες ώρες άρχισε να προωθεί ένα νέο προϊόν. Πρόκειται για ένα smartwatch, το οποίο πιθανότατα θα ονομάζεται Watch 2 και πιθανολογείται ότι θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο επερχόμενο Mobile World Conference (MWC) 2024. Αυτό θα είναι το 2ο high-end smartwatch από την OnePlus και οι φήμες αναφέρουν ότι θα τροφοδοτείται από το WearOS, αποτελώντας το πρώτο πραγματικά “έξυπνο” ρολόι της εταιρείας.

    Η OnePlus, σε πρόσφατη ανάρτηση στο Χ, αναφέρει:

    “Έχουμε ένα νέο προϊόν που θα έρθει σύντομα, ένα νέο Face στην OnePlus Flagship Family”.

    Η εταιρεία επίσης υπογραμμίζει ότι “είναι η ώρα, να το κάνουμε σωστά!”, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι το επερχόμενο smartwatch είναι ένα flagship και πιθανότατα θα λειτουργεί με το WearOS 4 της Google.

    Όπως φαίνεται από το teaser video, το Watch 2 έρχεται με circular display και διαθέτει επίσης ένα περιστρεφόμενο bezel, παρόμοιο με αυτό του Apple Watch. Το ρολόι φαίνεται να έχει μεταλλική θήκη και strap που αλλάζει εύκολα. Το OnePlus Watch 2 φημολογείται ότι θα φέρει οθόνη AMOLED 1,43 ιντσών και chipset Snapdragon W5 Gen 1 της Qualcomm.

    Η OnePlus κυκλοφόρησε το πρώτο έξυπνο ρολόι της το 2021, που λειτουργούσε με ένα costum RTOS, το οποίο δεν προέβλεπε third-party app support. Επίσης, η εταιρεία κυκλοφόρησε αργότερα ένα ακόμα πιο προσιτό Nord Watch και ένα fitness band.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»