15.7 C
Cyprus
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Νέα εποχή στις μεταφορές! Γνωστός μουσικός πετά με ιπτάμενο αυτοκίνητο

    Ο πρωτοπόρος Γάλλος μουσικός Jean-Michel Jarre αποτέλεσε τον πρώτο επιβάτη του AirCar της Klein Vision, το οποίο έρχεται να εγκαινιάσει μια νέα εποχή στις μεταφορές. Το ιπτάμενο αυτοκίνητο, το οποίο έλαβε το Πιστοποιητικό Αεροπλοΐας τον Ιανουάριο του 2022, έχει ήδη καταγράψει 130 ώρες πτήσης και περισσότερες από 520 απογειώσεις. Ο μουσικός δήλωσε ενθουσιασμένος από την εμπειρία του, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

    Δείτε το video με την πτήση του AirCar:

    Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, ο Jean-Michel Jarre είναι γνωστός Γάλλος μουσικός, συνθέτης και παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής, ο οποίος θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα της ηλεκτρονικής μουσικής. Γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1948 και έχει κυκλοφορήσει πολλά άλμπουμ που έχουν γνωρίσει επιτυχία παγκοσμίως. Είναι γνωστός για τη χρήση τεχνολογίας και θεατρικών παραστάσεων στις συναυλίες του, καθώς επίσης και για τις μαζικές συναυλίες που έχει διοργανώσει σε διάφορες πόλεις του κόσμου. Έχει λάβει αρκετά βραβεία και τιμητικές διακρίσεις για την καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων των Grammy Awards.

    Τι είπε για την πτήση με ιπτάμενο αυτοκίνητο

    “Είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα βιβλίο του Ιούλιου Βερν, αλλά στην πραγματικότητα! Τη μια στιγμή μιλάς με τον οδηγό και την επόμενη βρίσκεσαι εκεί ψηλά στον αέρα – μια εκπληκτική εμπειρία!”, δήλωσε ο Jean-Michel Jarre μετά την ολοκλήρωση δύο πτήσεων στο AirCar στο Piestany international airport.

    Το ιπτάμενο αυτοκίνητο της εταιρείας διαθέτει μηχανή της BMW και είναι σε θέση να πιάσει ταχύτητες των 160 χλμ ανά ώρα και να πετάξει σε υψόμετρο 2.500 μέτρων. Το βενζινοκίνητο όχημα χρειάζεται 2 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα, προκειμένου να μετατραπεί σε αεροσκάφος και το κόστος κατασκευής του ανέρχεται στα 2 εκατ. δολάρια. Παράλληλα, η προσγείωση και η απογείωσή του απαιτούν κανονικό αεροδιάδρομο.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»