17.7 C
Cyprus
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Νέο TV app για videos λανσάρει το X

    Από την εποχή που ο Elon Musk αγόρασε το Twitter έχουμε δει αρκετές ανακατατάξεις. Αρχικά, η πλατφόρμα μετονομάστηκε σε X, εκατοντάδες υπάλληλοι απολύθηκαν, προστέθηκαν υπηρεσίες επί πληρωμή και η Linda Yaccarino ανέλαβε τα ηνία, τοποθετώντας στο επίκεντρο τις διαφημίσεις. Τα σχέδια του Musk για τη μετατροπή του X σε μια υπερ-εφαρμογή που πρακτικά θα κάνει τα… πάντα είναι γνωστά και δε χρειάζονται περεταίρω ανάλυση. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι η έμφαση που δίνεται πλέον στα videos, αλλά και η τελευταία προσθήκη που δεν είναι άλλη από το νέο TV App για videos που λανσάρει το X.

    Το X TV app για videos ανακοινώθηκε την Τρίτη, με την εταιρεία να προβάλλει μερικά βασικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός trending video αλγορίθμου, AI-powered trending topics και της συμβατότητας με πολλές συσκευές, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να αρχίσουν να παρακολουθούν στο τηλέφωνό τους και να συνεχίσουν στην τηλεόραση. Η εφαρμογή X TV δεν θα έχει διαφημίσεις κατά την κυκλοφορία της, χωρίς το ενδεχόμενο να αποκλείεται στη συνέχεια.

    “Επικεντρωνόμαστε στο να κυκλοφορήσουμε αυτό το νέο χαρακτηριστικό πρώτα για τους καταναλωτές, αλλά σχεδιάζουμε να το εκμεταλλευτούμε οικονομικά και θα συζητήσουμε διάφορες μορφές συνεργασιών – και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις”, ανέφερε το X. Η εταιρεία δημοσίευσε επίσης ένα video, παρέχοντας μια σύντομη ματιά στην εφαρμογή της τηλεόρασης.

    Σύμφωνα με την εταιρεία, η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη “σύντομα”. Βέβαια, καλό είναι να κρατήσετε μικρό “καλάθι”, γιατί μιλάμε για μια εταιρεία του Elon Musk. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ίδιος έχει ανακοινώσει διάφορα projects, τα οποία καθυστέρησαν δραματικά ή δεν τα είδαμε ποτέ να υλοποιούνται.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»