11.7 C
Cyprus
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Netflix: Η λειτουργία των Έξυπνων Λήψεων (Smart Downloads) τώρα διαθέσιμη και για χρήστες iOS

    Το Netflix δίνει τώρα τη δυνατότητα και στους χρήστες iOS να χρησιμοποιούν τη λειτουργία Έξυπνων Λήψεων, η οποία διαγράφει ένα επεισόδιο αφότου ο χρήστης το έχει παρακολουθήσει και μετά αυτόματα κατεβάζει το επόμενο, μόλις η συσκευή συνδεθεί σε δίκτυο  Wi-Fi.

    Netflix-Smart-Downloads

    • Η λειτουργία των Έξυπνων Λήψεων είναι διαθέσιμη για όσους χρήστες χρησιμοποιούν το Netflix app από συσκευές Android και Windows 10 από τον Ιούλιο του 2018, βοηθώντας όσους τη χρησιμοποιούν να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στη διαχείριση των λήψεών τους και να έχουν περισσότερο χρόνο για να παρακολουθούν το αγαπημένο τους περιεχόμενο στην πλατφόρμα.
    • Τώρα, αυτή η αγαπημένη λειτουργία είναι διαθέσιμη και στους χρήστες iOS σε όλο τον κόσμο!
    • Πώς λειτουργεί: Μόλις ο χρήστης τελειώσει την παρακολούθηση ενός κατεβασμένου επεισοδίου από την εφαρμογή του Νetflix στο iPhone κινητό του, η λειτουργία Smart Downloads διαγράφει και κατεβάζει αυτόματα το επόμενο επεισόδιο της σειράς. μόλις συνδεθεί σε δίκτυο WiFi. Ο χρήστης παρακολουθεί και το Netflix κάνει τη δουλειά για αυτόν.

    Εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όσο πιο γρήγορα τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς, τόσο το καλύτερο. Από σήμερα, οι χρήστες της εφαρμογής Netflix από συσκευές iOS μπορούν να απολαμβάνουν την ευκολία που προσφέρει η λειτουργία Smart Downloadsαφιερώνοντας λιγότερο χρόνο στη διαχείριση των λήψεών τους και έχοντας περισσότερο χρόνο για να παρακολουθούν το αγαπημένο τους περιεχόμενο στην πλατφόρμα. Με αυτόν τον τρόπο οι λάτρεις του Netflix έχουν πάντα μαζί τους το περιεχόμενο που αγαπούν, όπου και αν πηγαίνουν».

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»