15.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο δημιουργός του Squid Game αποκαλύπτει: “Καλύτερα τα παιχνίδια που θα δούμε στη 2η σεζόν”

    Ένας από τους λόγους που το Squid Game βρέθηκε στην κορυφή την προηγούμενη χρονιά είναι ότι κατάφερε να σοκάρει αρχικά με το περιεχόμενό του το κοινό. Η extra βίαιη κορεάτικη σειρά διηγείται την ιστορία μιας ομάδας άτυχων ανθρώπων, που προσπαθούν να κερδίσουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό που θα τους αλλάξει τη ζωή. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να νικήσουν και φυσικά να επιβιώσουν από μια σειρά δοκιμασιών που εμπνέονται από τα παιδικά παιχνίδια.

    Το εν λόγω δράμα έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα στην ιστορία του Netflix και τώρα αναμένεται η 2η σεζόν, η οποία λογικά θα είναι διαθέσιμη το 2024. Ο δημιουργός του Squid Game Hwang Dong-Hyuk μιλά αρκετά συχνά για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς και τους προσωπικούς του στόχους. Όταν ρωτήθηκε πρόσφατα αν έχει ήδη καταλήξει στο τι πρόκειται να δούμε προσεχώς, εκείνος αποκάλυψε ότι έχει αρκετές ιδέες και τα παιχνίδια που θα δούμε στη συνέχεια θα είναι καλύτερα από αυτά της 1ης σεζόν.

    Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του ποια ήταν η σκηνή του 1ου κύκλου που τον δυσκόλεψε περισσότερο. “Η μεγαλύτερη πρόκληση που ένιωσα ήταν το να γράψω κανόνες για παιχνίδια και ειδικά αυτό της γυάλινης γέφυρας. Ήταν δύσκολο γιατί δεν ήταν ένα παιχνίδι που υπήρχε, οπότε έπρεπε να το φτιάξω από την αρχή, να φτιάξω κάθε στοιχείο του παιχνιδιού για το ποιος πάει που, τη σειρά των παικτών που θα την περάσουν, γιατί ο Gi-hun καταλήγει να είναι το νούμερο 16 και πως κάθε παίκτες από το 1 μέχρι το 13 πεθαίνουν. Έπρεπε να σκεφτώ διαφορετικές ιστορίες μόνος μου για τον καθένα”, ανέφερε ο Hwang Dong-Hyuk.

    Διαβάστε επίσης:

    Westworld: Στις 26 Ιουνίου η πρεμιέρα της 4ης σεζόν (digitallife.com.cy)

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»