16.7 C
Cyprus
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ο ViewSonic PX701-4K είναι ο απόλυτος all-around προβολέας!

    Αν θέλετε να προβείτε στην αγορά του δικού σας προβολέα φροντίστε να επιλέξετε με σύνεση μία ποιοτική συσκευή. Ο ViewSonic PX701-4K είναι ένας εξαιρετικά φωτεινός προβολέας DLP που προβάλλει σειρές, games και ταινίες με HDR, με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ενώ είναι και απίστευτα ανθεκτικός.

    Εύκολο setup

    Για μη φορητό προβολέα, η εγκατάσταση του είναι αρκετά γρήγορη. Πρόκειται για μία διαδικασία που περιλαμβάνει μερικά απλά βήματα. Η χειροκίνητη αλλαγή του keystone γίνεται πιο εύκολη από τα ειδικά κουμπιά ρύθμισης στο επάνω μέρος της συσκευής, τα οποία είναι πολύ ακριβή, επιτρέποντας την προβολή από οποιαδήποτε γωνία με μεγάλη άνεση. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες προκαθορισμένες ρυθμίσεις εύρους χρωμάτων για κινηματογραφική ή gaming χρήση. Η εναλλαγή μεταξύ τους γίνεται με τη βοήθεια του βασικού τηλεχειριστηρίου. Μια ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι τα εφεδρικά κουμπιά εισόδου στο επάνω μέρος του προβολέα σε περίπτωση που δε θέλετε να μπείτε στον κόπο να πιάσετε το τηλεχειριστήριο που αφήσατε στη μέση του δωματίου. Σε όλους μας έχει συμβεί…

    Μόλις ολοκληρωθεί το setup, το User Interface αναλαμβάνει αυτόματα τα υπόλοιπα, δηλ. τα εκπληκτικά γραφικά.

    Ποιότητα εικόνας

    Το βασικό χαρακτηριστικό ενός προβολέα είναι η εικόνα, σωστά; Ο PX701-4K είναι πολύ καλός στην προβολή! Με ανάλυση 4K για οθόνη έως και 300″, αυτή η συσκευή προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας στο μεγαλύτερο μέγεθος που έχετε δει ποτέ. Ο PX701-4K θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί άνετα σε έναν μικρό, συνοικιακό κινηματογράφο. Τα χρώματα που αποδίδει είναι ολοζώντανα και ευκρινή σε μία πληθώρα διαφορετικών συνθηκών φωτισμού περιβάλλοντος. Χάρη στα 3.200 lumen του, από το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα, η διαφορά στο χρώμα είναι αμελητέα.

    Ένα άλλο εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό του PX701-4K είναι ο εντυπωσιακά γρήγορος ρυθμός ανανέωσης 240 Hz, που πρακτικά σημαίνει μηδενική καθυστέρηση εξόδου από την πηγή στην οθόνη. Ειδικά στο gaming, αυτό αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα, που δεν προσφέρουν οι άλλοι προβολείς και η ViewSonic έχει καλύψει αυτό το κενό στην αγορά.

    Άλλα χαρακτηριστικά

    Ο PX701-4K διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο 10W που προσφέρει πλούσιο, δυναμικό ήχο χωρίς να χρειάζεται να μπει κάποιος σε επιπλέον έξοδα για αγορά εξωτερικού ηχείου. Με το SuperEco+ Mode της ViewSonic, η διάρκεια ζωής της λάμπας του προβολέα μπορεί να επεκταθεί από τις 15.000 στις 20.000 ώρες. Η θύρα USB Type-A (5V/1.5A) που βρίσκεται στην πίσω πλευρά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή ενέργειας σε δημοφιλή ασύρματα HDMI dongles, όπως τα Google Chromecast και Amazon Fire TV Stick.

    Συμπέρασμα

    Ο Viewsonic PX701-4K είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μεγάλη εικόνα, καθώς με κόστος γύρω στα 1.000 €, δύσκολα θα βρει κανείς στην αγορά τόσο μεγάλη και ποιοτική τηλεόραση. Έχει τη δυνατότητα να φτάσει ακόμα και στις 200’’ προβολής με 4K ανάλυση κάτι που σίγουρα δεν προσφέρουν οι ανταγωνιστές! Ο Viewsonic PX701-4K μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές οικιακής ψυχαγωγίας, που θα σας μείνουν αξέχαστες, με την πραγματικά πολύ καλή εικόνα που προβάλλει.

    Τεχνικά χαρακτηριστικά 

    ViewSonic PX701-4K προβολέας
    Ανάλυση Native 3840×2160
    Ηχείο 10W
    Μέγεθος εικόνας 30″-300″
    Φωτεινότητα 3.200 ANSI Lumens
    Διάρκεια ζωής πηγής φωτός έως και 20.000 ώρες χρήσης
    Θύρες HDMI: 2 , (HDMI 2.0b/ HDCP 1.4/2.2), Audio out (3.5mm): 1, USB Type A (Power): 1 (5V/ 1.5A)
    Αναλογία αντίθεσης με το SuperEco Mode 1.2000:1

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»