15.7 C
Cyprus
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Πρεμιέρα για τον “Τζογαδόρο” του Ράσελ Κρόου

    Αρκετές είναι οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους, χωρίς ωστόσο να έχουμε κάποιο μεγάλο blockbuster που θα σαρώσει στο Box Office. Ξεχωρίζουν η νέα ταινία του Ράσελ Κρόου με τίτλο “Ο Τζογαδόρος” και η μουσική κωμωδία “Λάιλ, ο Φίλος μου ο Κροκόδειλος”

    Η Νύχτα της 12ης

    Αστυνομικό θρίλερ, γαλλοβελγικής παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Ντομινίκ Μολ, με τους Μπαστιάν Μπουγιόν, Μπουλί Λανέρ, Τεό Κολμπί, Λουλά Κοτόν-Φραπιέ κα.

    Ένα νεαρό κορίτσι βρίσκεται φρικτά δολοφονημένο σε μια ήσυχη κωμόπολη τη Γαλλίας. Ένα δίδυμο αστυνομικών αναλαμβάνουν την υπόθεσή, με την επίλυσή της σταδιακά να γίνεται εμμονή, με προσωπικό κόστος και για τους δύο.

    Κάποια Μίλησε

    Δραματική βιογραφία, αμερικάνικης παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Μαρία Σρέιντερ, με τους Ζόι Καζάν, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Άσλεϊ Τζουντ, Μάικ Χιούστον κα.

    Δυο δημοσιογράφοι των New York Times επιχειρούν να φέρουν στη δημοσιότητα μια από τις πιο σημαντικές αποκαλύψεις αυτής της γενιάς, καταλήγοντας σε ένα ρεπορτάζ που γέννησε το κίνημα το Μetoo και που έσπασε δεκαετίες σιωπής γύρω από το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ.

    Η Μεγάλη Ρήξη

    Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2021. σε σκηνοθεσία Κατρίν Κορσινί, με τους Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι, Μαρίνα Φόις, Αΐσατού Ντιαλό, Πίο Μαρμάι κα.

    Η Ραφ και η Ζουλί, ένα ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού, δοκιμάζουν τα όριά τους στα Επείγοντα ενός νοσοκομείου που γεμίζει ασφυκτικά το βράδυ μιας μεγάλης διαδήλωσης στο Παρίσι. Το εξουθενωμένο προσωπικό και οι εξοργισμένοι και τραυματισμένοι διαδηλωτές θα κάμψουν τις βεβαιότητες και τις προκαταλήψεις του ζευγαριού. Καθώς η ένταση, έξω, κορυφώνεται, το νοσοκομείο βρίσκεται σε πολιορκία.

    Λάιλ, ο Φίλος μου ο Κροκόδειλος

    Μουσική κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Γουίλ Σπεκ και Τζος Γκόρντον, με τους Χαβιέρ Μπαρδέμ, Κόνστανς Γου, Γουίνσλοου Φέγκλεϊ, Σον Μέντες κα.

    Όταν η Οικογένεια Πριμ μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός γιός Τζος δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του στο νέο σχολείο και τους νέους φίλους. Όλα όμως, αλλάζουν όταν ανακαλύψει στη σοφίτα του νέου σπιτιού, τον Λάιλ, έναν κροκόδειλο που αγαπά το τραγούδι, τα αφρόλουτρα, το χαβιάρι και την καλή μουσική…

    Ο Τζογαδόρος

    Θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Ράσελ Κρόου, με τους Ράσελ Κρόου, Λίαμ Χέμσγουορθ, Λιν Τζιλμάρτιν, Ελσά Πατακί, Τζακ Τόμπσον κα.

    Ένας δισεκατομμυριούχος προσκαλεί παιδικούς του φίλους για μια βραδιά πόκερ. Μεταξύ τους υπάρχει μια σχέση αγάπης αλλά και ανταγωνισμού που πολλές φορές φτάνει σε οριακό σημείο ίσως αυτή τη φορά και επικίνδυνο.

    Δεν Είσαι η Μητέρα Μου

    Ταινία τρόμου, ιρλανδικής παραγωγής του 2021, σε σκηνοθεσία Κέιτ Ντόλαν, με τους Χέιζελ Ντούπε, Κάρολιν Μπράκεν, Τζόρνταν Τζόουνς, Πολ Ριντ κα.

    Η μητέρα της Σαρ, η Άντζελα, εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Απομένει μόνο το εγκαταλελειμμένο αμάξι της στη μέση ενός χωραφιού. Όταν το επόμενο βράδυ επιστρέφει στο σπίτι χωρίς καμία εξήγηση, είναι ξεκάθαρο για τη Σαρ και τη γιαγιά της ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Η συμπεριφορά της είναι αλλοπρόσαλλη και τρομακτική. Καθώς πλησιάζει το Χάλογουιν, μια νύχτα διαποτισμένη με αρχαίους μύθους, η Σαρ πρέπει να ξεθάψει τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειάς της και να σώσει τη μητέρα της.

    Διαβάστε επίσης: Super Mario Bros. trailer: Αποκαλύπτεται η Princess Peach της Anya Taylor-Joy (digitallife.com.cy)

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»