20.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    OnePlus 8 & OnePlus 8 Pro 5G: Τα πάντα για τα specs τους που διέρρευσαν!

    Τα OnePlus έχουν πάντοτε μια ξεχωριστή δυναμική και πάντοτε γίνονται αντικείμενο συζήτησης στις τάξεις των φανατικών φίλων της mobile τεχνολογίας. Για αυτό και πολλοί θα είναι εκείνοι που θα θέλουν να μάθουν περισσότερα αναφορικά με τα specs για τις νέες ναυαρχίδες OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro 5G που διέρρευσαν πριν από λίγες ώρες… 

    Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές, το OnePlus 8 Pro 5G θα στηρίζεται στο high-end Snapdragon 865 chipset, το οποίο όλοι γνωρίζουμε ότι προσφέρει «αέρινες επιδόσεις» σε όποια ναυαρχίδα κι εάν έχει χρησιμοποιηθεί. Επιπλέον, το Pro μοντέλο θα διαθέτει 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ οι MicroSD κάρτες δεν θα υποστηρίζονται, καθώς δεν θα υπάρχει στη συσκευή κάποιο διαθέσιμο slot. Παρόλα αυτά, μια πιο ακριβή έκδοση θα προσφέρει 12GB RAM Και 256GB σε storage. Σε ότι έχει να κάνει με το display, το Pro OnePlus 8 θα βασίζεται σε οθόνη Fluid AMOLED display 6.78 ιντσών που υποστηρίζει 120Hz refresh rate και QHD+ (3120x1440p) ανάλυση. Επιπλέον, θα διαθέτει σχεδόν ανύπαρκτα bezels, curved άκρες, και μία selfie cam στα 16MP σε σχήμα οπής στο μπροστινό τμήμα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η μπαταρία του θα διαθέτει χωρητικότητα στα 4510mAh, ενώ θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 30W και wireless charging με την τεχνολογία Warp Charge.

    Σε ότι έχει να κάνει με το camera setup, εδώ η κινεζική εταιρεία σχεδιάζει να παίξει με ένα τετραπλό setup, στο οποίο θα «συνυπάρχουν» μία κάμερα με 48-megapixel και ένας δεύτερος σένσορας στα 48MP (ultra-wide angle lens), μία κάμερα στα 8MP που θα λειτουργεί ως τηλεφακός, αλά και ένας ακόμη camera sensor (5MP), ο οποίος ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί το τι θα προσφέρει.

    Όσον αφορά την απλή έκδοση του OnePlus 8 θα υπάρχουν ορισμένες αισθητές διαφορές, οι οποίες θα δικαιολογούν και το πιο χαμηλό κόστος. Για παράδειγμα, το display έχει μικρύνει στις 6.55 ίντσες, Full HD+ ανάλυση και 90Hz χρόνο ανανέωσης. Στο δε camera setup υπάρχει ένα downgrade στην ανάλυση των camera sensors (ο Ultra-Wide θα είναι στα 48MP αντί στα 16), ενώ δεν θα περιλαμβάνεται τηλεφακός. Τέλος, στην standard έκδοση η μπαταρία του θα είναι πιο μικρής χωρητικότητας (4300mAh) χωρίς να υποστυηρίζει reverse wireless charging, ενώ οι RAM θα είναι πιο αργές (LPDDR4X αντί LPDDR5 που θα διαθέτει το Pro μοντέλο). Αναμφίβολα, κρίνοντας με βάση τα παραπάνω το OnePlus 8 (είτε στην pro, είτε στην απλή έκδοση του) θα είναι ένα μικρό κτήνος! 

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»